Sip & Sara - Bang zijn mag!

Laura Wienk

Category: Picture books

€ 16,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Ken je dat? Die kriebels die je voelt in je buik als je heel hard schommelt? Of wanneer mama een boek voorleest die je eigenlijk te spannend vindt waardoor je het liefst je vingers in je oren stopt? En wanneer je een foutje maakt, voel je je dan ook verdrietig?

Sip weet heel goed hoe dat voelt! Samen met zijn vriendinnetje Sara maakt hij een heleboel avonturen mee. En niet alle avonturen vindt hij even leuk. En weet je wat? Dat is niet erg. Huilen mag. Boos worden ook. En zelfs wanneer je een beetje bang bent is dat helemaal oké. Want alle mensen en ook het grote monster Sip, zijn weleens bang. En daar hoef je je helemaal niet voor te schamen.

From the book

About the author

Laura Wienk (1986) woont met haar drie kinderen in Hengelo. Van kleins af aan schrijft ze al verhalen. Sip & Sara is ontstaan na een gesprek met haar oudste zoon (toen vijf jaar oud). Hij moest huilen in de klas en schaamde zich enorm. Met dit boek hoopt ze kinderen te laten zien dat alle emoties er mogen zijn. Dat het niet nodig is om je ervoor te schamen en dat zelfs grote monsters weleens bang zijn.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Sip & Sara - Bang zijn mag!

Author:

Laura Wienk

Category:

Picture books

Number of pages:

30

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

06-03-2020

ISBN:

978-94-640-3034-1 / 9789464030341

Price:

€ 16,50

Language

Dutch