Cover voorkant
Zelfs als we verloren zijn
Zelfs als we verloren zijn

Zelfs als we verloren zijn

Giovanni J. Balto

Category: Novels

€ 20,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Middenin de wilde zee verschanst zich een mysterieus eiland waar legendes en geruchten de waarheid achter een dichte mist verbergt. Desondanks de mogelijke gevaren, waagt de Noorse Egir het om één van deze mogelijke onwaarheden na te jagen. Niet vanwege een plotse opdoeming van heldenmoed, maar eerder een gemis wat hem op de dool stuurt naar het laatste stuk hoop wat er hem rest. Met niets meer dan een rode vlam probeert hij zijn uitgedoofd hart terug aan te wakkeren met zelfs maar het kleinste vonkje hoop, maar misschien vind hij in de gloed van zijn eenzame lichtbron wel iets of iemand met meer herkenning dan hij ooit had gedacht.

From the book

Echte liefde voor mij is, de pijn kunnen delen. Ik weet dat elk z’n eigen last draagt en dat de meesten dit liever zelf oplossen, maar toch geloof ik dat geliefden dit zouden moeten delen.
Als ze bereid zijn de last op beide schouders te nemen, wordt alles misschien draagbaarder. Dit kan enkel, in het geval van mensen, met andere mensen. Je kan misschien wel sympathie tonen voor je hond en omgekeerd, maar echt veel diepte zal dat verbond niet uitbouwen. Terwijl tussen mensen kan men die band zo sterk maken als men zelf wil. Zelfs als het gewicht te zwaar valt en de relatie uiteindelijk in het water valt, breekt zelfs een geroeste ketting niet na één poging. Elke link wordt gesmeed met een eigen verhaal die we houden als een gesloten herinnering die eindeloos ronddraait in z’n eigen ovale vorm. Tot een nieuwe zich eraan smeedt en de herinnering vastketent aan de volgende, waardoor de ketting als een vloeiend verhaal kan afgespeeld worden. En wanneer een echte geliefde zich in ons leven nestelt, zal deze zijn volgende link aan de jouwe smeden. Daarna kan men kiezen om deze ketens samen vooruit te slepen, of te wachten tot ze roestig genoeg zijn om gebroken te kunnen worden. Wat de keuze ook moge zijn, blijft alles een zwaar werk. Maar het is deze volhardingstest die de meest accurate blijkt in een even doldraaiende wereld.

About the author

Zelfs als de auteur deel zou willen uitmaken van het enthousiaste publiek, ligt dit gewoon niet in zijn aard. Het liefst wil hij nog als schim rondzwerven zodat hij anderen kan bijstaan, op voorwaarde dat hij terug in de schaduwen mag verdwijnen zonder stekende herinneringen achter te laten. Dit beeld is voor hem jammer genoeg bevlekt geraakt, maar dit zal ook vergroeien in iets waar hij maar mee moet leren leven. Desondanks zijn voorkeur op klaarblijkelijk verroeste idealen, kan hij toch nog geluk uiten over dit verhaal. Voor hem voelt dit als de eerste keer dat hij een werkelijk verhaal heeft geschreven. Daarbij omvat het ook vele beeldspraken waarin zijn eigen favoriete oogstrelende onderwerpen aan bod komen waarbij hij z’n eigen fantasie als animatiestudio kan inrichten. Hij heeft hierbij alle vertrouwen dat u datzelfde ook kan verwezenlijken zonder uw hand daarbij te moeten vasthouden. Zijn woorden geven enkel het idee weer van wat hij zelf voor ogen zag. Het verhaal dat hij daarmee vormde, staat nu te popelen om de achtergrond te worden van uw eigen legendarische en unieke fantasiewereld waar u deze kleine wereld des te adembenemender mee kan maken.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Zelfs als we verloren zijn

Author:

Giovanni J. Balto

Category:

Novels

Number of pages:

160

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

20-03-2020

ISBN:

978-94-640-3073-0 / 9789464030730

Price:

€ 20,50

Language

Dutch