Deel 1: Voorkennis

Eric Benito 't Zand

Category: Religion

€ 20,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het leven bestaat uit het goed en kwaad. Wie dit boek bestudeert ontdekt geheimen, het laat je ziel ontwaken en stelt je voor aan de woorden der wijsheid dat leven geeft. Die afgunstige woorden, nare gevoelens dat het lichaam bestrijdt, de gedachten dat waan uitbeeldt, en het innerlijke licht dat ziel doet inzien wat je wel kan doen... Alles huist in het gemoed, en dat wat buiten is, komt van het innerlijk.

From the book

Vrede, dat geluid zonder klank, vrede stelt zich voor als de stem der kalmte, vrede is de gezondheid van de vrede, ze beeldt de constitutie van het begrip uit, het verstand dat beseft is vredig. Kalmte is in de stilte aanwezig, het presenteert de ruimte van het bewuste en de wezens van welzijn. De tijd van vrede beeldt zich kalm uit, omdat het zich bewust is van de omgeving van de ziel, de vrede is rustig. Het brein van de wijze creëert de vrede, vrede is het beeld van de denkwijze, afkomstig van het reine. Hoor aan ziel, leven zonder vrede in het gemoed, verbeeldt de klanken van de beestachtige natuur. Het beest is de klank van lawaai, beestachtige klanken beelden de zielen der onwetendheid uit. De onwetenden houden geen rekening met de buren, onwetendheid is in dat energieveld storing.

About the author

Eric Benito ‘ t Zand heeft zes jaar in Amerika gewoond. Hij was een professionele bokser, daar liep hij een psychose op, hij keerde terug naar Nederland in het jaartal 2003, en besefte dat het leven zonder diplomatie teleurstellend was. Hij begon met schrijven in de goede hoop dat zijn boek gepubliceerd zou worden, en daarmee verdienste kon genereren! Hij beseft dat het leven zonder diplomatie armoede veroorzaakt. Hij zegt tot zichzelf waar een wil is - is een weg - Doe altijd je best. Wat je nu plant, zal je later oogsten!

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Deel 1: Voorkennis

Author:

Eric Benito 't Zand

Category:

Religion

Number of pages:

208

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

29-05-2020

ISBN:

978-94-640-3140-9 / 9789464031409

Price:

€ 20,99

Language

Dutch