Man van verwondering - Het ongewone verhaal van een verlichte krijger

Francois Benneke

Category: Novels

€ 21,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Logan is een jonge man die ervan uitgaat dat hij alles heeft wat iemand zich wensen kan. Op een dag komt hier plots verandering in wanneer zijn vriendin een eind maakt aan hun relatie.
Logan laat zich ondanks deze tegenslag niet ontmoedigen. Hij begint een zoektocht naar antwoorden en kan deze vinden bij andere mensen en in boeken. Al snel ontdekt hij dat de antwoorden niet enkel in de buitenwereld te vinden zijn, maar ook binnenin zichzelf. Gebeurtenissen uit zijn verleden, het reizen naar andere landen en het aan het licht komen van geheimen, zorgen ervoor dat hij ontdekt waarom dingen gebeuren en wie hij werkelijk is.

From the book

Half twaalf is de tijd die mijn uurwerk aangeeft. Ik ben iets meer dan vijftien kilometer ver, om precies te zijn aan de Col de Bentarte, en op één kilometer van de Spaanse grens verwijderd. De top zelf ligt drie kilometer verder. Ik zet me neer op een rots en neem tijd om nog wat te eten. Terwijl ik een boterham met kaas naar binnen werk geniet ik van het uitzicht. Als ik naar rechts kijk en in de verte andere pelgrims zie aankomen, sommigen al met veel moeite, word ik overmand door een naar gevoel omdat in mijn gedachten de vraag opkomt waarom ik hier eigenlijk ben.
“Is het slecht uitgedraaid met je vriendin, ben je daarom hier?” hoor ik een stem achter me zeggen.
Ik schrik ervan, spring recht en draai me om zodat ik kan zien wie dit tegen me zegt. “Waar kom jij zo plotseling vandaan?” vraag ik overrompeld.
“Wel, ga je me nog antwoord geven?” vraagt een oudere man met een grote wandelstok in de hand en een kleine rugzak om de schouders hangend. Ik schat hem achteraan in de zestig. De man heeft grijze haren en een verzorgde baard. Met doordringende blauwe ogen kijkt hij me aan, leunend op zijn wandelstok wacht hij tot ik antwoord.
“Ja en neen,” antwoord ik voorzichtig.
De man lacht er enkel maar mee.
“Waarom vind je dit om te lachen?” vraag ik hem lichtgeraakt.
“Ja, en neen, je weet het dus niet goed,” antwoordt de man die een zelfverzekerde indruk geeft.
“Jawel,” antwoord ik. “Ja, het is niets geworden met mijn laatste vriendin, en neen op waarom ik hier ben. Ik had deze tocht al gepland vooraleer ik haar tegenkwam.”
“Je kan me niet overtuigen,” antwoordt de man. “Heb je deze tocht dan al gepland toen je nog een kind was, lang voor je hart voor het eerst op hol sloeg bij het gevoel van verliefdheid?”
“Waar slaat dat op?” vraag ik geïrriteerd. “Natuurlijk heb ik dat niet gedaan toen ik nog een kind was, hoe zou ik dit als kind kunnen gedaan hebben?”

About the author

François Benneke (1963) beschikte al als kind over een sterk ontwikkeld empathisch vermogen. Anderen kunnen helpen was zijn doel. In 2006 werd hij er zich van bewust, dat het niet enkel gaat om anderen te helpen, maar ook zichzelf.
Ondervinding is de beste leermeester. Al de lessen die hij kreeg met betrekking tot een mentale, emotionele en spirituele gezondheid wilde hij zelf beleven. De ervaringen hiervan waren dan ook de inspiratie voor het schrijven van dit boek.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Man van verwondering - Het ongewone verhaal van een verlichte krijger

Author:

Francois Benneke

Category:

Novels

Number of pages:

236

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

22-05-2020

ISBN:

978-94-640-3255-0 / 9789464032550

Price:

€ 21,50

Language

Dutch