Alle remmen los

Nikki Roeyen

Category: Novels

€ 16,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Op stap in Oostende zijn Bjorn en zijn beste vriend steeds op zoek naar de grens. Om die dan meteen te overschrijden. Niets of niemand is veilig als dit duo de stad verkent en zijn bijbehorende verleidingen blootlegt. Maar hoe ver kan je gaan als je alle remmen los gooit? Stap mee in deze rollercoaster van Nikki Roeyen over de jeugd, zijn gebreken, de lust en tapijtpythons. Zijn rauwe schrijfstijl sluit perfect aan bij de rock&roll-levensstijl die deze twee hoofdpersonages proberen te leiden. Een nacht, weggevaagd door de alcohol en de foute beslissingen, kan alles doen kantelen. Blijft alles zonder gevolgen?

From the book

Ik zie in mijn ooghoeken dat de meiden onder de indruk zijn, wat me alleen maar meer zelfvertrouwen geeft. Deze nacht kan niet meer stukgaan. Bjorn ploft zich neer op het dichtstbijzijnde bed, dat net is uitgeklapt, en trekt zijn verovering mee op de matras. Dadelijk zal zij de matras worden, maar dat vindt ze waarschijnlijk helemaal niet erg, aangezien ze reeds begonnen is mijn boezemvriend te ontdoen van zijn bovenkleding. Dit is het perfecte moment om zelf in actie te schieten. Ik draai me in een vlotte beweging weer om en nodig mezelf uit in haar mond. Ze laat me binnen. Ik druk haar steviger tegen me aan en nu begint het intens te worden. Ik probeer blindelings te stappen naar ons liefdesnest, maar ik ben geheel gedesoriënteerd en knal haar tegen de muur aan. Ze lacht ondeugend en ik laat haar geloven dat dat de bedoeling was. Het kussen wordt intenser; de erectie onhoudbaar. Met de grootst mogelijke moeite haal ik mijn lippen van de hare en pak haar hand vast. Ik doe haar teken met mijn hoofd dat ze me moet volgen. Ze bijt op haar lip en gehoorzaamt me; zoveel macht ik over haar heb, ik sta er zelf versteld van. Ik werp nog een snelle blik op Bjorn en zijn nymfomane; meneer heeft het zich al gemakkelijk gemaakt; Shelly voert fellatio uit op ongeziene wijze waar ik verder niet over uitweid. Ik vang Bjorns gezichtsveld en hij doet me het teken dat duikers elkaar geven om “oké” aan te duiden. Mijn lach en wuivende hand geven genoeg antwoord. Een man heeft toch niet veel nodig om gelukkig te zijn. Gelukkig maar...

About the author

Nikki Roeyen (1990) had de schrijversmicrobe vroeg te pakken. Op reeds achtjarige leeftijd schreef hij zijn eerste kortverhaaltjes om te vertellen aan zijn zus voor het slapen gaan. Dit boek lag al enige tijd klaar om uitgebracht te worden. Na alle bijkomende inspiratie die hij had opgedaan met het reizen rond de wereld, is dit exemplaar eindelijk klaar. Licht gebaseerd op waargebeurde feiten, maar vooral ludiek gehouden om de lezer te animeren.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Alle remmen los

Author:

Nikki Roeyen

Category:

Novels

Number of pages:

76

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

20-03-2020

ISBN:

978-94-6403-089-1 / 9789464030891

Price:

€ 16,99

Language

Dutch