De komst van de kraaien

Inge Geudens

Category: Youth books

€ 19,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wanneer na haar man ook haar kinderen verdwijnen, probeert Viviane uit te zoeken wat er gaande is. Het loofwoud verandert geleidelijk in een duister dennenbos. Kan een oud dagboek haar op het juiste spoor brengen?

From the book

Een druppel dauw glijdt van een blad op Vics voorhoofd en wekt hem uit zijn slaap. Het woud lijkt donkerder dan anders. Toch ziet hij aan de fijne zonnestralen die door het bladerdek geraken, dat de zon al even op moet zijn. Silviana heeft zeker al twee uur de tijd gehad om bloemen water te geven. Vic kijkt om zich heen. Deze plek heeft hij nog nooit gezien. Blijkbaar zijn ze gisteren te ver doorgelopen. Gelukkig ligt de rivier nog naast hen. Ze moeten alleen maar teruglopen tot ze aan de splitsing naar het dorp komen.
“Mama zal nu wel heel ongerust zijn.”
Vic verwacht een stevige uitbrander als hij thuiskomt. Ondertussen is Stef ook wakker en zijn voet ziet er gelukkig al wat beter uit. Vic gaat op zijn knieën aan de rivier zitten om water in zijn gezicht te spatten. Voor hij het water raakt, schrikt hij terug.
“Kijk, kijk in het water!”, roept hij.
Vic en Stef kijken in het water en ze zien ... niets. Geen weerspiegeling van de blaadjes van de bomen, geen steentjes op de bodem en ... geen spiegelbeeld van zichzelf!

About the author

Inge Geudens (1977), met roots in België en Nederland steekt haar creativiteit al van kind af aan in het maken van tekeningen. Ondanks dat ze de schoonheid van boeken wist te waarderen, lukte het haar pas na haar 24ste om te genieten van het lezen van een boek. Dit deed haar beslissen haar creativiteit te steken in een verhaal, waarbij ze hoopt jongeren te prikkelen om te lezen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De komst van de kraaien

Author:

Inge Geudens

Category:

Youth books

Number of pages:

150

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

10-04-2020

ISBN:

978-94-640-3157-7 / 9789464031577

Price:

€ 19,50

Language

Dutch