Cover voorkant
Verkopen is topsport
Verkopen is topsport

Verkopen is topsport

Hartger Eikelhof & Hans van der Meer

Category: Management

€ 20,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Je bent verkoper en ambitieus. Leergierig ook. Je weet namelijk dat je, net zoals elke topsporter, continu bezig moet zijn met het ontwikkelen van je talenten om aan de top te komen en te blijven. Vandaar dat je dit boekje hebt gekocht of gekregen; om jou te helpen het beste uit jezelf te halen. Daarnaast is dit boekje ook bedoeld voor jouw manager, de persoon die nauw met je samenwerkt en die deels verantwoordelijk is voor jouw succes. Ook aan hem of haar de taak om het beste uit jou als verkoper te halen. Het is in feite heel simpel: jouw succes is ook het succes van het management, toch?

From the book

Met behulp van de LSD-techniek (Luisteren, Samenvatten, Doorvragen) kun je goede, gestructureerde vragen stellen. Het resultaat van deze techniek geeft je munitie hoe om te gaan met weerstanden en, niet onbelangrijk, hoe je een verkoopgesprek afsluit en voor een vervolgstap kunt zorgen. 

Tuintje spitten

Wanneer ik vroeger met mijn vader onze tuin aan het omspitten was, moest het altijd een halve spade dieper. Ik zette mijn voet op de schep en op het moment dat de bovenkant van het blad de grond in ging dacht ik dat ik diep genoeg zat en klaar was. Nee dus! Met mijn hele gewicht moest ik de spade nog even nadrukken totdat ik de juiste diepte had bereikt. Hier moest ik aan denken toen ik ging schrijven over een geweldige techniek in het verkoopvak die mijn commerciële leven compleet heeft veranderd.

About the authors

Hartger Eikelhof - Trainer, coach, manager, ondernemer, verkoperHans van der Meer - Schrijver, musicus, createur, ondernemer

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Verkopen is topsport

Authors:

Hartger Eikelhof & Hans van der Meer

Category:

Management

Number of pages:

122

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

03-04-2020

ISBN:

978-94-640-3147-8 / 9789464031478

Price:

€ 20,50

Language

Dutch