Cover voorkant
De farao van Egypte en de eerste vampier
De farao van Egypte en de eerste vampier

De farao van Egypte en de eerste vampier

Michaël Put

Category: Fantasy

€ 22,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De farao van Egypte en de eerste vampier is een verhaal over een Egyptische prins die tot zijn vijfentwintigste leeftijd een normaal en goed leven heeft met zijn ouders, broertjes, zusje, partner en zoon. Door verraad van zijn jongere broertje komt hij om in de strijd tegen indringers. De Egyptische goden geven de mogelijkheid om opnieuw tot leven te komen om wraak te kunnen nemen op deze verrader. Er zit echter een duistere bijwerking aan... Michael leert een heel nieuwe wereld kennen. Met wezens die de mensheid nog nooit eerder had gezien. In deze wereld verricht hij wonderlijke dingen. In beide werelden wordt hij gevreesd...

From the book

De reuk van angst en mensenbloed bracht hem naar de andere drie criminelen. “Je verstoppen heeft geen zin!” riep Michael.
De drie criminelen zagen Michael aankomen. Een van hen rende weg en zo bleven ze met ze tweeën over. Doofden hun fakkels in de hoop dat Michael ze niet meer zou zien. “Dat is eigenlijk veel beter, nu zie ik jullie veel beter,” zei Michael.
“Je bluft!” riep de dikke kale.
“Doe ik dat?” zei Michael en wist er weer een te pakken en ook deze werd geheel leeggezogen.
“Help me!” riep de man, maar de ander rende alleen maar harder weg, proberend een andere uitgang te vinden, maar het enige wat ze vonden was de geblokkeerde uitgang. Ze hoopten die open te krijgen door er tegenaan te blijven te beuken.
Met veel moeite maakten ze schade aan de blokkade.
Nu Michael zijn tweede slachtoffer had leeggezogen keerde zijn li-chaamsvocht voor vijftig procent terug.
Weer een nieuwe kracht kwam naar boven: snelheid.
In een flits pakte hij de derde crimineel. “Aaa!”, de vierde begon harder en harder tegen de blokkade te beuken. De schade werd steeds groter en groter.
Langzaamaan kwam er zonlicht door de schade naar binnen. Het derde levenloze lichaam lag leeggezogen op de grond. Michael was gereed voor de vierde en rende eropaf. Die had zijn eigen handen helemaal kapotgeslagen tegen de blokkade.
Maar om een of andere reden ging het dit keer niet zo snel als net. Hij was nu net zo snel als een normale man. Hij had duidelijk deze kracht niet onder controle.
De vierde crimineel gaf nog een harde beuk tegen de blokkade. De blokkade brak verder open en het zonlicht schoot naar binnen.
De schouder van de crimineel lag aan stukken, maar hij leefde nog.
Michael stond nu vol in het zonlicht. Ra’s vloek was opeens duide-lijk: Michaels vlees brandde van zijn botten. Michael draaide zich om en rende terug de schaduw in. Vrij direct kwam het vlees weer terug.

About the author

Michaël Frederik Put komt oorspronkelijk uit Apeldoorn, maar woont nu in Pijnacker. Hij is getrouwd met een heel lieve vrouw en vader van drie schatten van kinderen. Michaël heeft al eens in zijn schooljaren een verhaal geschreven, maar heeft hier verder niet veel mee gedaan. Als fan van vele grote verhalen werd zijn fantasie getriggerd. Sinds een paar jaar begon het weer te kriebelen om weer te gaan schrijven. Dyslexie was geen reden om het niet te doen en daar was ook een oplossing voor gevonden door middel van een redacteur. Met hulp van anderen is het tot een goed en leuk verhaal gekomen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De farao van Egypte en de eerste vampier

Author:

Michaël Put

Category:

Fantasy

Number of pages:

248

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

31-07-2020

ISBN:

978-94-640-3443-1 / 9789464034431

Price:

€ 22,50

Language

Dutch