Cover voorkant
Dwaallicht - Deel 1
Dwaallicht - Deel 1

Dwaallicht - Deel 1

Floor Quint

Category: Young Adult

€ 22,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

WELKOM BIJ DE DWALING.
EEN TWEEDE KANS.
EEN NIEUW LEVEN.

Elke dertig jaar mogen honderd jongeren zich inschrijven voor een beroemd experiment, met de kans op een beter leven. De zeventienjarige Ella besluit zich in te schrijven, vastbesloten om haar leven achter zich te laten. Maar wanneer het experiment begint lijkt er iets niet te kloppen, en er staat hen een gruwelijk lot te wachten.

From the book

De dikke stroop waar ik door getrokken leek te worden, trekt weg. Ik voel eindelijk weer vaste grond tegen mijn ruggengraat, en mijn zintuigen beginnen langzaam weer te werken. Een warme bries aait als een flinterdun laken over mijn armen. Een zweem van regen en modder mengt zich met de pasgewassen geur van mijn kleding. Het ruisen van bladeren doorbreekt de zachte piep die nog altijd in mijn oren zingt. Het lukt me om mijn tenen te krommen en mijn vingers te strekken.
Tussen mijn wimpers is het licht fel. Ik kijk tegen een dik bladerdak aan. Uit het bladerdak komen lianen en gigantische, dikke takken. Ik zet mijn handen plat op de bemoste bodem onder me en ik kom overeind. Er klinkt geklapwiek van vogels. ‘Nee,’ adem ik uit. ‘Nee!’ Ik trek mijn rugzak naar me toe en rits het open. Het heeft niet veel inhoud: zaklamp, kapmes, waterfles en verband. Ik schud de waterfles. Leeg. ‘Dit kunnen jullie niet maken! Jullie kunnen me hier niet achterlaten! Kom terug!’ Ik ben helemaal alleen.

About the author

Floor Quint (2001) schreef haar eerste boek op 12-jarige leeftijd. Sindsdien is ze nooit meer gestopt met schrijven. Na het schrijven van vier boeken, schreef ze Dwaallicht, haar debuut. Ook kunst, fotografie, film, en viool houden haar dagelijks bezig. Creativiteit zit bij haar in het bloed, en ze hoopt velen te kunnen inspireren.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Dwaallicht - Deel 1

Author:

Floor Quint

Category:

Young Adult

Number of pages:

222

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

22-05-2020

ISBN:

978-94-640-3254-3 / 9789464032543

Price:

€ 22,50

Language

Dutch