Laat me los, schat

Cynthia Van der Cruyssen

Category: Novels
  • (1)

€ 19,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De perfecte relatie lijkt onmogelijk, maar toch was dat wat Sam en Nicky leken te hebben. Tien jaar lang beleefden ze het perfecte sprookje van de liefde, nooit werd er ruzie gemaakt, nooit werd er geroepen of geschreeuwd. Ze waren zielsgelukkig en hadden met elkaar, alles wat ze nodig hadden. Tien jaar lijkt lang, maar het had veel langer moeten duren. Wanneer ze uiteindelijk na tien jaar een vlammende ruzie krijgen, stormt Sam kwaad het huis uit en komt daarna nooit meer terug.

Nicky verliest Sam op een manier dat zelfs in haar ergste nachtmerries niet voorkwam. Ze moet haar eigen manier vinden om met haar verlies om te gaan en heeft tijd nodig voor de harde beslissing die ze moet nemen.

From the book

Nu ben ik helaas gekomen aan het einde van de mooie, warme en liefdevolle verhalen en zijn we aangekomen aan de dag van die stomme ruzie. De rest hoef ik je niet nog eens te vertellen, hè? Het één keer neerschrijven was pijnlijk genoeg. Het ongeluk gebeurde in januari, al probeerde ik niet te veel aan die datum terug te denken. Ik hoop dat het nu het laatste moment was dat ik aan die vreselijke dag moet terugdenken. Ik wil graag die dag en eigenlijk ook de volledige maand die daarna kwam vergeten en enkel en alleen terugdenken aan de mooie en liefdevolle momenten die we deelden en wat er ook gebeuren zal, ik zal hem altijd herdenken als die liefdevolle man, met zijn hart van goud die me de hemel op aarde gegeven heeft en voor eeuwig en altijd zal ik hem in mijn hart sluiten. Mijn lieve Sam, ik hou van jou.

About the author

Na vier jaar geeft Cynthia Van der Cruyssen haar tweede boek uit. Bij elke moeilijke periode in haar leven grijpt ze naar de pen, want schrijven is altijd al haar toevluchtsoord geweest. Daarom besloot ze dat het tijd was een tweede boek uit te geven, want ook al gaat ze haar dromen achterna, schrijven zal altijd haar nummer één blijven.

Reviews

2020-07-10 15:00:28 | By: Marie | Rating:
Na het eerste boek van Cynthia te lezen, was ik ook benieuwd naar deze en al zeker toen ik de cover zag, wat mooi! Van het verhaal zelf kreeg ik constant kippenvel. Wat een mooi, emotioneel liefdesverhaal en wat een mooie boodschap dat het boek de mensen meegeeft over verlies.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Laat me los, schat

Author:

Cynthia Van der Cruyssen

Category:

Novels

Number of pages:

166

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

19-06-2020

ISBN:

978-94-640-3333-5 / 9789464033335

Price:

€ 19,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)