Cover voorkant
Ik, Wytske, van puber tot reddingshond
Ik, Wytske, van puber tot reddingshond

Ik, Wytske, van puber tot reddingshond

Els Hekkenberg-Aschebrock

Category: Animals

€ 20,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wytske wordt opgeleid voor reddingshond. Ondanks haar pubergedrag is ze een geweldige aanwinst voor het zoekwerk. Ze pakt alles heel snel op, maar ziet het niet echt als werk. Ze geniet er vooral heel erg van.

From the book

Ik weet niet wat er allemaal aan de hand is, maar overal hoor ik geluiden van mensen, kinderen, bootjes, ballen, honden. Ik heb vanmorgen kennis gemaakt met katten. Het schijnt hier vier seizoenen anders te zijn. Nu is iedereen druk met klussen, daarna gaat iedereen varen en zwemmen, dan gaat iedereen weer opruimen en in de winter zie je niemand. Wel grappig, maar het is wel even wennen. Ik moet ook alle kanten in de gaten houden!

Dan denk je gewend te zijn aan al die geluiden... en wat gebeurt er bij de voordeur?

About the author

Els woont samen met haar gezin en honden in het waterrijke Loosdrecht. Ze is inmiddels 10 jaar de vaste begeleider van haar reddingshond, Gitta. Wytske is een welkome aanvulling bij de reddingshonden.
Op dit moment werken ze via reddingshonden SOS samen met andere begeleiders en hun honden. Het is voor alle honden een feest om te trainen. Vooral het waterwerk vinden de honden fantastisch. Op dit moment kan Wytske zonder problemen vanuit het bootje slachtoffers op de kant herkennen. Ze gaan nu verder trainen met duikers onder water. Dit zal ze ook vast geweldig vinden. Het is teamwork.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Ik, Wytske, van puber tot reddingshond

Author:

Els Hekkenberg-Aschebrock

Category:

Animals

Number of pages:

124

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

17-07-2020

ISBN:

978-94-640-3399-1 / 9789464033991

Price:

€ 20,99

Language

Dutch