Cover voorkant
Wegen voor de ziel - In het stille samenzijn met mijn ziel, krijgt de werkelijkheid vorm
Wegen voor de ziel - In het stille samenzijn met mijn ziel, krijgt de werkelijkheid vorm

Wegen voor de ziel - In het stille samenzijn met mijn ziel, krijgt de werkelijkheid vorm

Lucien Verkooijen

Category: Spirituality

€ 23,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

‘Wegen voor de Ziel’ laat u zien wat elke ziel moet leren en ervaren om tot inzicht en bewustzijn te komen. Het neemt u mee op een reis door uw innerlijk en het leven, waardoor die werelden heel vertrouwd voor u worden. Geloof niets, tot u het in uzelf ervaart. Dan kunnen we de werkelijkheid niet alleen begrijpen met ons verstand, maar deze ook in onszelf ervaren zodat het ons bezit wordt. De helderheid die door ons verworven bewustzijn ontstaat verlicht ons levenspad. Het verworven bewustzijn zal ons uiteindelijk doen beseffen wie wij werkelijk zijn. We worden er ons dan ook van bewust dat het geluk dat we steeds zoeken alleen in onszelf kan worden ervaren en gevonden.

From the book

De betekenis van het leven is niet oppervlakkig, om het te kunnen begrijpen zullen we er ons in moeten verdiepen. De verwarring die ontstaat op onze zoektocht naar de betekenis van het leven, is dat het leven op zoveel verschillende manieren wordt uitgelegd en beschreven. Hoewel het ons soms richting kan geven, is het verstandig om op zoek te gaan naar onze eigen waarheid. Wanneer we goed luisteren naar onszelf zullen we kunnen voelen of iets wel of niet goed is. Het wordt onze waarheid wanneer we in alle helderheid kunnen zien wat iets voor ons betekent. Het doel van het leven is ook het nut ervan. Om onszelf te leren begrijpen en naar deze wijsheid te handelen en naar te gaan leven. Wanneer we ons met ons innerlijk verbinden zullen we vaak blokkades en beperkingen tegenkomen. Onze mogelijkheden zitten nooit in de beperkingen, maar in de mogelijkheden die ontstaan wanneer we ons er vrij van maken. In het vrijkomen van alles wat ons beperkt zit ons innerlijk vrij voelen. De moeite die we ons willen getroosten om onszelf te willen begrijpen geeft aan dat we het belang ervan hebben ingezien. De zin van het leven wordt niet bepaald door de waarde die we aan iets toekennen, maar door de waarde die het vertegenwoordigt. Zingeving betekent niet dat we zin moeten geven aan het leven, het leven heeft dat niet nodig. De zingeving bestaat uit onze invulling van ons leven.

About the author

Lucien M. Verkooijen is een spiritueel leraar en auteur. Zijn dienstbaar leven staat in het teken van het op vele manieren uitdragen van het ontvangen bewustzijn. De inzichten en inspiratie die dan bij ons kunnen ontstaan wijzen ons de weg in ons leven, naar de onvoorwaardelijke liefde in ons. Zoek en blijf zoeken, niet met uw hoofd maar met uw hart. Tot u deze pure, onvoorwaardelijke liefde hebt gevonden. Dan kunnen we door de juiste keuzes ons leven de juiste vorm geven naar ons geluk. Alles wat we werkelijk nodig hebben om gelukkig te kunnen zijn zit in ons. Weet dat u daarbij zal worden geholpen. U zal uzelf eeuwig dankbaar zijn.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Wegen voor de ziel - In het stille samenzijn met mijn ziel, krijgt de werkelijkheid vorm

Author:

Lucien Verkooijen

Category:

Spirituality

Number of pages:

306

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

22-05-2020

ISBN:

978-94-640-3250-5 / 9789464032505

Price:

€ 23,99

Language

Dutch