Lola op wereldreis - Een interactief reisboek voor nieuwsgierige kinderen

Ansje Visser

Category: Children books

€ 17,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Lola op wereldreis is een interactief reisboek voor nieuwsgierige kinderen van 8 tot 12 jaar. Naast cultuur komen taal, vlaggenkunde en topografie aan bod. De kinderen reizen mee over vier continenten en kunnen dingen onderzoeken naar aanleiding van de vragen die worden gesteld bij de diverse landen. Aan het eind kunnen zij hun eigen wereldreis samenstellen. Het is een aardrijkskundeboek, een geschiedenisboek, een taalboek en cultuurboek in een. Een boek voor jonge avonturiers!

From the book

Lola houdt van reizen met de trein. Ze maken een hele lange treinreis van Moskou naar Hongkong van 10.000 kilometer en stoppen in Siberië bij het Baikal meer en in Mongolië en China.

In Moskou branden ze een kaarsje in de Basiliuskathedraal voor een goede reis. Toen dit mooie bouwwerk klaar was, liet de tsaar de ogen van de architect uitsteken, zodat hij nooit meer zo iets moois zou kunnen maken. Brrr!

In Mongolië slapen ze in een ger, een nomadentent. Voor het slapen, kijkt Lola lang naar de prachtige sterrenhemel.

About the author

Ansje Visser (1959) woont en werkt in Amsterdam. Zij is getrouwd en is moeder van twee volwassen zoons en oma van twee kleinkinderen. Ansje werkt als coördinator vrijwilligerswerk in de zorg en ook als fotograaf. Zij geeft laagdrempelige fotolessen en fotowandelingen, werkt in opdracht en heeft een aantal exposities gehad van vrij werk. Eerder kwamen van haar de volgende boeken uit bij Uitgeverij Boekscout: de levensverhalen Leven met Passie en Lichter leven, de dichtbundel Dichtsels en Spinsels en de kinderprentenboeken Pablo de rolstoelpiet, Ippo, De Avonturen van Koningin Big en Ansjepansje Toveransje.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Lola op wereldreis - Een interactief reisboek voor nieuwsgierige kinderen

Author:

Ansje Visser

Category:

Children books

Number of pages:

58

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

22-05-2020

ISBN:

978-94-640-3261-1 / 9789464032611

Price:

€ 17,50

Language

Dutch