Cover voorkant
Pas op, ik zie je - Vriendschap, verliefdheid en jaloezie tijdens de werkweek
Pas op, ik zie je - Vriendschap, verliefdheid en jaloezie tijdens de werkweek

Pas op, ik zie je - Vriendschap, verliefdheid en jaloezie tijdens de werkweek

Laura Achten & Lotte van Rens

Category: Young Adult

€ 21,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De beste vriendinnen Emma en Sara zitten in het eindexamenjaar van het VMBO. Ze gaan op werkweek naar de Ardennen. De werkweek gaat anders dan verwacht. Ineens duikt er een nieuwe leerling op en een nieuwe mentor. Wat houden ze verborgen? Emma en Sara gaan samen met Jurre, Amber en Daan op onderzoek uit. Dit zorgt voor grote problemen: verkeerde vriendschappen, onmogelijke liefdes en jaloezie. Er raken leerlingen vermist en niets is meer wat het lijkt. Zal het de leerlingen lukken om deze werkweek tot een goed eind te brengen?

From the book

Geachte docenten van het Schutterscollege,

In deze brief wil ik jullie verzoeken om geen politie in te lichten.

Jullie vragen je zeker af, waarom Jenna verdwenen is. Jenna is niet wie jullie denken dat ze is. Ze heeft veel mensen pijn gedaan en gelogen tegen mij. Ze lijkt op het eerste gezicht een aardige meid, maar geloof me, daar vergist iedereen zich in.
Als Jenna je in haar macht heeft, dan kan niets je meer redden. Uiterlijk zegt dus niet altijd alles. Het is niet te hopen dat Jenna één van jullie al in haar macht heeft gehad. Het liefst zou ik haar in een rivier dumpen, maar geen zorgen. Als jullie de politie niet inschakelen, zal er niets met haar gebeuren. Doen jullie dit wel, dan zien jullie haar nooit meer levend terug. Natuurlijk kan ik geen honderd procent garantie geven dat ze terugkomt, maar voor jullie zeker het risico waard dit aan te nemen.
Het lijkt me het beste om Jenna gewoon te vergeten. Denk aan de reputatie van de school. De directeur wil vast niet horen dat er een leerling is ontvoerd. Bovendien waren er in het begin van de trip ook al leerlingen vermist. Het nieuwtje dat Jenna is vermoord, zal als een lopend vuurtje door jullie Limburgse dorp gaan. Reken er dan maar op, dat geen enkele ouder hun kind op jullie prachtige schooltje wil hebben.

Mijn advies is om haar te vergeten. Het is beter voor jullie allemaal.

Met vriendelijke groet,

De ontvoerder van Jenna

About the authors

Vier jaar later geven de beste vriendinnen Lotte van Rens (11-04-1997) en Laura Achten (05-06-1996) hun tweede boek uit. Naar het succesvolle boek 'In blind vertrouwen' werd het tijd om een nieuw boek te schrijven. De meiden zijn al beste vriendinnen vanaf groep 3 van de basisschool. Ze hebben samen veel meegemaakt wat voor inspiratie heeft gezorgd tijdens het schrijven van het boek. De meiden vinden het erg jammer dat ze niet bij elkaar in de klas hebben gezeten op de middelbare school. Door het schrijven over de tijd op de middelbare school herbeleven ze deze tijd samen. Laura is werkzaam als Farmaceutisch medewerkster en Lotte volgt de opleiding Apothekersassistente. Doordat ze dezelfde interesses hebben, vullen ze elkaar goed aan. De vriendinnen hopen samen nog vele boeken te kunnen schrijven.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Pas op, ik zie je - Vriendschap, verliefdheid en jaloezie tijdens de werkweek

Authors:

Laura Achten & Lotte van Rens

Category:

Young Adult

Number of pages:

184

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

27-11-2020

ISBN:

978-94-640-3792-0 / 9789464037920

Price:

€ 21,50

Language

Dutch