De Kailili - Het verhaal van de snotkaramel

Hedwig Verheyen

Category: Children books

€ 20,50
Free shipping
Delivery between five and ten working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Er heerst een grote opwinding onder de vrolijke Kailili’s. Het welkomsfeest is in volle voorbereiding. Maar dan dondert er iets uit de lucht. Samen met de Donsjes, de Dhinks en de Lumkes moeten ze dit snel oplossen. De maangodin heeft er alle vertrouwen in en ziet hoe de dieren en de boomzielen een handje toesteken.

From the book

Pif loopt al huppelend de berg af in de richting van het laatste ‘ding’ dat naar beneden kwam. Hij zal dat eens gaan bestuderen sè. Wat is het? Waar komt het vandaan en hoe hij kan hij er voor zorgen dat er niets mis gaat op het welkomsfeest.
Dàt is zijn missie. Een vergrootglas uit het atelier zit in zijn zak. Hij heeft zijn runebol meegebracht en zijn meetzweepje! “ Allemaal nodig om beter te achterhalen wat dit allemaal te betekenen heeft.” zegt hij plechtig tegen zichzelf.

About the author

Hedwig Verheyen (1955) is kunstenaar, schrijver, dichter, én verteller. Vele verhaaltjes, vanzelf ontpopt in een gezellig moment aan de vijver of lekker binnen bij regenweer, zijn leuke herinneringen geworden. Het werd tijd om er ééntje écht vorm te geven. Het werd een vrolijk, gek verhaal waarin een boodschap schuilt van prettig samenwerken en creatieve oplossingen. Lang naar gevraagd, eindelijk geboren. Geniet ervan!

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De Kailili - Het verhaal van de snotkaramel

Author:

Hedwig Verheyen

Category:

Children books

Number of pages:

48

Illustrated:

Yes

Format/size:

Hardcover A4

Release date:

10-07-2020

ISBN:

978-94-640-3392-2 / 9789464033922

Price:

€ 20,50

Language

Dutch