MANAGERS MANAGEN

mr. Hans H.M. Verleun

Category: Management

€ 16,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Managers worden simpelweg betaald om te managen. Ze moeten ervoor zorgen dat anderen tot optimale prestaties kunnen komen. De auteur neemt u mee in een confronterende, pakkende stijl naar de kern van het managen en biedt u een praktische aanpak. De aanleiding voor het schrijven van dit boek is actueel. Wie hebben de huidige crisis veroorzaakt? Door een korte termijn- en intern gerichte visie en strategie hebben managers de aandeelhouderswaarde trachten te optimaliseren, echter zonder succes. Zij moeten weer terug naar de basis; de klant. En dus naar een externe gerichtheid waarmee de waarde van de onderneming weer professioneel inhoud krijgt.

From the book

Top management dient niet meer ‘inside out’ te denken en intern gericht te zijn maar ‘outside in’ en gericht te zijn op de klant. Het resultaat van een extern gericht missie, visie en strategie bevordert een klantgerichte cultuur in de gehele organisatie. Deze levert op lange termijn de gewenste continuïteit en daarmee het financieel resultaat in termen van een solide en werkelijke intrinsieke aandeelhouderswaarde. Managers dienen de strategie te vertalen in een optimale interactie van hun teams met klanten door middel van de juiste getalenteerde mensen in de juiste positie te plaatsen: matchen. Managers dienen gedreven, gemotiveerde, betrokken en productieve medewerkers te ontwikkelen: coachen. Managers dienen het resultaat voortdurend te optimaliseren: maximaliseren.

About the author

"Ik kwam vroeg in aanraking met gehandicapte mensen en ik werd geraakt door een twintigjarige die alleen gevoel in haar tenen had en daarmee een draad door een naald wist te krijgen. Dit was de aanleiding om alles uit mezelf en anderen te halen! Na het succesvol managen van mensen en organisaties koos ik voor het adviseren. Ik deed dat bij een toonaangevend Amerikaans bedrijf."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

MANAGERS MANAGEN

Author:

mr. Hans H.M. Verleun

Category:

Management

Number of pages:

196

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

30-10-2009

ISBN:

978-94-608-9115-1 / 9789460891151

Price:

€ 16,45

Language

Dutch