Door het vuur

Yolanda Plugge

Category: Novels

€ 17,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Rachel en Victoria zijn twee jonge meiden. Rachel is helemaal out en proud. Victoria heeft daar wat meer moeite mee. Toch worden de twee stapelverliefd op elkaar. Ze zijn in de wolken en bekijken alles door een roze bril. Wanneer zij een avondje naar de bioscoop gaan, komt hun relatie zwaar onder druk te staan. Is hun liefde sterk genoeg om dat te overwinnen?

From the book

"Help ons", huilt Rachel, "bel een ambulance, snel." Een vrouw komt op haar knieën naast hun zitten. "Och meisje toch", zegt ze, "wat is er gebeurd?" "Jongens", huilt Rachel nog steeds, "ze hebben ons gepakt. Alstublieft, een ambulance. M’n vriendin, ze wordt maar niet wakker." Als de vrouw naar Victoria kijkt, schrikt ze. "Oh mijn hemel", reageert ze. "Meiden toch." Ze draait zich nu om naar de man die achter haar staat en zegt dat hij een ambulance moet bellen. "Dat heb ik net gedaan", zegt de man. "Ze zijn er binnen tien minuten." Rachel slaat met een betraand gezicht haar armen om Victoria heen voor zover dat kan. "Het spijt me zo", zegt ze. "Als ik nou gewoon doorgelopen was... Blijf alsjeblieft bij me, schatje. Ga alsjeblieft niet dood."

About the author

"Ik ben geboren in het mooie jaar 1987. Op mijn twaalfde ben ik begonnen met het schrijven van korte verhalen. Langzaam maar zeker werden die korte verhalen steeds langer. In mijn dagelijks leven werk ik full-time als kok. Na een dag hard werken, vind ik het heerlijk om in de pen te kruipen en mijn fantasie de vrije loop te geven. Hier het resultaat: mijn eerste, echte boek."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Door het vuur

Author:

Yolanda Plugge

Category:

Novels

Number of pages:

210

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

30-10-2009

ISBN:

978-94-608-9138-0 / 9789460891380

Price:

€ 17,95

Language

Dutch