Ravi & Sam gaan zwemmen

Milison Laveist

Category: Picture books
  • (1)

€ 15,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De vrienden Ravi en Sam zoeken een uitdaging en verkoeling op een warme zomerdag. Zwemmen is voor nu de opdracht. Al snel komen de vrienden er achter dat er veel bij komt kijken. Leer naast Ravi en en Sam ook de andere dieren in het bos kennen. Zal het onze pluizige bosbewoners lukken een frisse duik te nemen? Ga mee op avontuur, en beleef samen met onze vrienden een dag vol vriendschap, plezier en wijze lessen midden in het dierenbos.

From the book

“Ooooh, wat moeten we nou, Sam?” vraagt Ravi,
“Ik wil zo graag zwemmen met de eendjes.”
“Dat wil ik ook!”, zegt Sam.
“Maar we kunnen niet zwemmen.”

Beteuterd zitten Ravi en Sam aan de waterkant.


About the author

Milison Laveist is een avonturier die uit Tilburg komt. Zijn 'Laten we kijken wat er gebeurd'-mentaliteit heeft tot de geboorte van onze twee pluizige vrienden geleid. Ineens zat het verhaal in zijn hoofd en werd het vrijwel meteen vertaald naar een kinderverhaal op papier. Zonder enige ervaring, werd op hoop van zege het manuscript ingeleverd, dat in de smaak is gevallen. En zie hier een prachtig eindproduct is het resultaat. Milison Laveist wenst zijn lezers heel veel leesplezier.

Reviews

2021-04-16 15:01:16 | By: Patricia | Rating:
Vrolijk verhaal over 2 dierenvrienden die willen leren zwemmen. Leuk om voor te lezen of om zelf te lezen voor de leeftijd 7+. Tip: Voor kinderen die starten met zwemles en misschien het nog spannend vinden, is dit een leuk verhaal ter voorbereiding van de zwemlessen. Want wie wil er nou niet gezellig met de eendjes mee zwemmen?Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Ravi & Sam gaan zwemmen

Author:

Milison Laveist

Category:

Picture books

Number of pages:

34

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

16-04-2021

ISBN:

978-94-643-1163-1 / 9789464311631

Price:

€ 15,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)