Cover voorkant
Veerle - de geautoriseerde biografie deel 2
Veerle - de geautoriseerde biografie deel 2

Veerle - de geautoriseerde biografie deel 2

Lukas Burgering

Category: Novels
  • (1)

€ 22,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Veerle Vlaeminckx is een van de allergrootste kunstenaressen van de twintigste eeuw. In het eerste deel zien we haar opgroeien en de status van wereldster bereiken. In het tweede deel van deze biografie volgen we haar grootse successen als zangeres. Ondertussen is haar privé leven een puinhoop: haar wanhopige zoektocht naar liefde, geluk en een beetje rust lijkt maar niet te lukken. Uiteindelijk komt er een merkwaardige manier een einde aan Veerles leven... of lijkt dat maar zo?

From the book

Al mijn geld, mijn roem, alles zou ik vandaag nog willen inruilen voor het geluk en de rust die jullie hebben. Ik weet ook waarom je mij veroordeelt als ik zeg dat ik één keer drugs heb gebruikt. Het is niet jullie wereld. Ik heb de fout gemaakt te denken, nee te hopen, dat ik zoiets met jullie kon bespreken. Dat had ik niet moeten doen, daarmee heb ik jullie kennelijk gecompromitteerd. Dat spijt me. Niet het snuifje, ik ben 51 jaar en heb er recht op zelf te bepalen wat ik wel en niet mag doen. Daar heb ik geen moreel oordeel van mijn broer voor nodig. Dat ik jouw liefde wel nodig heb, dat weet je. En daarom is het met veel pijn in mijn hart dat ik als een dief in de nacht weer vertrek naar Londen. Heb ik nu onze vriendschap verspeeld, dan moet ik daarmee leven.

About the author

Lukas Burgering (1967) besteedt veel tijd aan schrijven. Hij was lang journalist en werkt tegenwoordig als communicatie-expert. Naast zijn werk als woordvoerder en crisisdeskundige schrijft hij in zijn vrije tijd verhalen. Daarin kan hij zijn creativiteit veel meer kwijt dan in de persberichten die hij voor zijn beroep moet maken. Lukas werkte een aantal jaar aan het boek Veerle, dat nu in twee delen door Boekscout wordt uitgegeven. Deel 1 verscheen in het voorjaar van 2020.

Reviews

2020-07-30 09:02:18 | By: Natascha | Rating:
Heerlijk om helemaal in het verhaal van Veerle te duiken. Net als deel 1, in één ruk uitgelezen.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Veerle - de geautoriseerde biografie deel 2

Author:

Lukas Burgering

Category:

Novels

Number of pages:

244

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

17-07-2020

ISBN:

978-94-640-3409-7 / 9789464034097

Price:

€ 22,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)