Anna - De weddingplanner - Twee zussen, een bruiloft en ontelbaar veel keuzes

Sarah van den Broek

Category: Novels
  • (4)

€ 19,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Evi wil trouwen en snel ook! Binnen vijf maanden moet het geregeld zijn en dan ook nog eens in het buitenland. Alleen al die keuzes. Daar had ze niet echt bij stilgestaan. Maar gelukkig heeft ze daar haar lieve zus voor. En dan is er ook nog een heel klein ieniemienie dingetje met haar ex.

Anna is net afgestudeerd als weddingplanner en krijgt haar eerste opdracht binnen. Alleen is ze hier al wel klaar voor? En zal het haar lukken om deze onmogelijke bruiloft alleen en op tijd te regelen? En dan verschijnt ook nog eens die knappe Oliver zo maar uit het niets.

From the book

Ik kijk naar Evi. Ze komt aanlopen in een witte trouwjurk en gaat op de verhoging voor ons staan. Ze ziet er echt mooi uit in die jurk. Ik ben blij voor haar en krijg een brok in mijn keel van alle emoties. Ik probeer de brok weg te slikken en voel meteen andere emoties naar boven drijven, nare en vervelende emoties. Ik probeer ze met alle macht ver weg te stoppen en focus mij op het hier en nu, op Evi in haar mooie jurk. Ik heb hier nu geen tijd voor. Ik haal een keer diep adem en loop daarna om Evi heen om de achterkant van haar jurk te bewonderen. Ik zie dat die net zo mooi is als de voorkant en probeer zo oprecht en normaal mogelijk over te komen, wanneer ik zeg: “Oh Evi, dit is hem! Deze is echt perfect.”
Eindelijk mag ze zelf ook in de spiegel kijken. Ik zie haar verbaast en opgewonden tegelijk kijken. Een grote glimlach verschijnt op haar knappe gezicht. Haar ogen stralen een en al geluk uit. Ik bedenk mij ineens dat ik haar nog nooit zo gelukkig heb gezien als nu. Ze ziet er echt prachtig uit en ik ben zo ontzettend blij voor mijn kleine zusje. De nare gedachten verdwijnen op slag. Mijn hart zwelt op bij de aanblik van haar in haar trouwjurk en ik moet moeite doen om mijn tranen niet te laten stromen.
Ik kijk opzij en zie mam net zo gelukkig kijken als Evi. Tranen van geluk stromen over haar wangen. Ik knipper snel met mijn ogen om ze bij mijzelf tegen te houden. Evi roept ineens enthousiast uit dat dit de jurk wordt en ik doe echt mij best hoor, maar er ontsnapt een klein traantje wat ervoor zorgt dat de dam losbreekt en de tranen over mijn gezicht stromen. We zullen er wel raar uitzien nu, alle vier met een enorme grote glimlach en tranen op ons gezicht.

About the author

Sarah van den Broek (1994) ontdekte het afgelopen jaar haar passie voor schrijven. Met trots presenteert ze Anna – De weddingplanner als haar eerste boek. Na het overwinnen van kanker in haar jeugd en het met succes behalen van haar hbo-bachelordiploma, bleek dat het vinden van een baan geen optie was. Maar opgeven, kent Sarah niet. Schrijven bleek niet alleen een mooi tijdverdrijf, het is een serieus vak geworden. Sarah woont samen met haar verloofde in Etten-Leur en verdeelt haar tijd tussen schrijven, het lezen van boeken en tijd doorbrengen met de belangrijke mensen in haar leven.

Reviews

2020-08-16 12:39:15 | By: Stephanie | Rating:
Eenmaal begonnen in het boek wilde ik het niet meer wegleggen. Wat een heerlijk, vrolijk boek! Ik kan wachten tot deel 2!

2020-08-01 22:02:12 | By: Fleur | Rating:
Een heel leuk boek! Zoet, sappig verhaal, waarbij je echt heel de tijd wilt doorlezen. Heb het boek binnen 3 dagen uitgelezen. Dikke aanrader! Kijk uit naar het vervolg.

2020-07-31 14:38:47 | By: Jolandaboek93 | Rating:
In tijden niet zo'n leuk boek gelezen! Een echte feelgood. Raad ik zeker aan en kijk al uit naar deel 2! :)

2020-07-31 14:58:05 | By: Saskia | Rating:
Een heerlijke feelgood roman om te lezen op vakantie of te ontspannen. Leest lekker weg, als je eenmaal begint wil je weten hoe het verder gaat. Een aanrader! Ben benieuwd naar het vervolg.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Anna - De weddingplanner - Twee zussen, een bruiloft en ontelbaar veel keuzes

Author:

Sarah van den Broek

Category:

Novels

Number of pages:

174

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

24-07-2020

ISBN:

978-94-640-3423-3 / 9789464034233

Price:

€ 19,99

Language

Dutch

Rating:

  • (4)