Herinner wie je werkelijk bent - Een bewuste weg naar je nieuwe leven

Mieke Coigné

Category: Spirituality

€ 19,95
Free shipping
Delivery between five and ten working days (the Netherlands and Belgium)
Order at the author

Summary

Met heel veel inspirerende bezieling neem ik je heel graag mee in een wereld waarin jij zoekt naar verbinding in jezelf, naar waarlijk Zijn wie je werkelijk bent. Je hart weet het antwoord, maar je hoofd wil nog niet echt mee. En toch verlang je naar meer hart en minder hoofd, meer voelen en minder denken. Wat een strijd is het soms, niet? Met inspirerende beelden en woorden word je uitgenodigd de reis van je hoofd naar je hart te maken. Gedachten worden zachtjes opgeschud. Elk woord raakt Alles wat je voelt krijgt ruimte. Dit is jouw unieke reis zonder eindpunt, waarbij jij je herinnert dat jij de oorspronkelijke schepper bent in een oneindig creatief veld. In elke creatie kun je in elk moment iets anders ervaren. Onvoorwaardelijke liefdeskracht en scheppingskracht is jouw weg naar een groeiend eenheidsbewustzijn.

From the book

Transitie naar de Nieuwe Tijd
We leven in een bijzonder intense tijd waarin heel veel veranderingen plaatsvinden. Oude denksystemen brokkelen langzaam maar zeker af, gehechtheid aan het heersende materialisme maakt ruimte voor het zoeken naar waarachtige zingeving in het leven. Veel mensen zoeken naar de waarheid achter de waarheid. Het besef dat het leven op Aarde op deze manier niet verder kan, neemt toe.
Je voelt dat je ergens in meegenomen wordt. Lastiger is het als je omgeving en dierbaren je niet begrijpen en denken dat je je teveel laat meeslepen door ‘spiritueel gedoe’. Die ervaringen worden me steeds meer en meer verteld in mijn werk als diepte- en bewustzijnscoach. Je staat op het punt om een krachtige verandering in je bewustzijn te maken, die je voorbereidt op een volgende bewustzijnssprong of kwantumshift. Je hoeft je niet te laten afleiden door de angst dat je jezelf zult verliezen. Het is precies andersom.

About the author

Mieke is geboren te Geraardsbergen (1958) en heeft zich ontwikkeld tot een creatieve duizendpoot. Na jaren gewerkt te hebben in de onderwijs- zorg- en vormingswereld, is ze zich verder gaan verdiepen in een diversiteit van coachingsopleidingen en heeft ze bewust de stap gezet naar het opzetten van haar eigen praktijk. Ze werkt eveneens als diepte-en bewustzijnscoach. Haar motto was reeds op heel jonge leeftijd: levenslang ontwikkelen, selfempowerment en het beste in anderen naar boven halen. Haar grote liefde voor dieren heeft ook geleid tot het volgen van opleidingen in dierennatuurgeneeswijzen, communicatie met dieren, energetische dierentherapie en stervens-en rouwbegeleiding. Je kunt haar website rustig doornemen op W W W. M I E K E C O I G N E . C O M .

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Herinner wie je werkelijk bent - Een bewuste weg naar je nieuwe leven

Author:

Mieke Coigné

Category:

Spirituality

Number of pages:

142

Illustrated:

Yes

Format/size:

Hardcover A5

Release date:

30-04-2020

ISBN:

978-94-640-3288-8 / 9789464032888

Price:

€ 19,95

Language

Dutch