Cover voorkant
De verborgen magische krachten
De verborgen magische krachten

De verborgen magische krachten

Marlieke Bakker

Category: Young Adult
  • (2)

€ 21,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Kaatjes ouders overlijden tijdens een tragisch ongeluk, waardoor Kaatje in een weeshuis terechtkomt. Gelukkig maakt ze al snel vrienden. Hoe belangrijk vriendschap is, blijkt als ze ontdekt dat ze anders is dan anderen. Ze heeft magische krachten. Al snel raakt ze in een gevecht op leven en dood verwikkeld met de duistere heks Marona.

From the book

Als Chloé aan komt lopen, steek ik mijn hand uit. Het kleine handje vlecht haar vingertjes door de mijne. Het is dezelfde donkere wandeltocht als gisteren, maar toch heb ik het gevoel dat er iets anders is. Iets negatiefs. Als de donkere wolken langs de maan schuiven komt er een zacht briesje langs. Mijn haren zwiepen omhoog. En ik zie Chloé om zich heen kijken.
Het handje begint steviger mijn hand vast te pakken en een gespannen sfeer hangt in de lucht. Lot, Lotte en Lou lijken het ook op te merken. Mijn voeten proberen zachter op de blaadjes te stappen. Als ik de boomhut in ben geklommen en begonnen ben met timmeren, voel ik dezelfde bries. Ik draai mijn hoofd gauw en het lijkt of ik een zwarte mantel in de bosjes zie verdwijnen.
Ik schud mijn hoofd, zo van "onmogelijk" maar dan denk ik aan wat er in het boek staat. De mensen die watermagie bezitten, moeten uitkijken voor-.
Komt iemand mij halen? Voor mijn krachten? Chloé, die nog beneden is, kijkt zenuwachtig naar de trap. Maar ik heb flink het idee dat ze moet opschieten. De gedaante in de mantel is beneden. Met Chloé.
Dan ineens laat een mist Chloé verdwijnen.

About the author

Marlieke Bakker is vijftien jaar en woont samen met haar ouders en zus in Culemborg. Ze heeft veel fantasie die ze kwijt kan in haar tekeningen en in haar verhalen. Al sinds ze kan schrijven, doet ze niets liever dan verhalen bedenken. Het is dan ook altijd haar droom geweest om een boek uit te geven

Reviews

2020-10-20 16:46:52 | By: Sylvia de Vries | Rating:
Het boek "de verborgen magische krachten" leest erg lekker. Het blijft spannend en wat een fantasie moet je hebben om dit te kunnen schrijven. Erg knap gedaan, zeker op deze leeftijd.

2020-10-20 18:22:31 | By: Loes | Rating:
Een heerlijk spannend boek! Het is zelfs moeilijk om het boek even weg te leggen, het blijft continu spannend!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De verborgen magische krachten

Author:

Marlieke Bakker

Category:

Young Adult

Number of pages:

186

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

09-10-2020

ISBN:

978-94-640-3616-9 / 9789464036169

Price:

€ 21,50

Language

Dutch

Rating:

  • (2)