Notenschrift - Theorie werkboek niveau A

Marjan Versteegen

Category: Art, culture & music

€ 16,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Muziek opgeven omdat de theorie lastig is, is geen optie meer. Met "Notenschrift" leer je al spelend en ontdekkend de theoriematerie voor niveau A. Geen omslachtige uitleg, extra groot en verbreed lettertype en leuke opdrachten zullen ervoor zorgen dat de theorie geen reden is om te stoppen met muziek maken zodat je jaren lang plezier kunt beleven aan deze creatieve hobby.

From the book

About the author

Marjan Versteegen is opgegroeid in een klein dorpje, op de grens van
Noord- Brabant en Limburg.
Haar grootste hobby was al snel muziek maken. Ze koos de klarinet en ging op muziekles. Al snel behaalde ze de nodige muziekdiploma’s om met de plaatselijke harmonie mee te gaan spelen.
Haar wens was om muziek te gaan studeren op het conservatorium, maar door de thuissituatie was dit niet mogelijk.
Daarom werd het de opleiding Kinderverzorging/Jeugdverzorging Pedagogiek die ze met succes heeft afgerond.

Al op jonge leeftijd werd ze weduwe met twee jonge kinderen. Zelf muziek maken bleef ook in deze periode een grote steun en uitlaatklep voor haar.
De lang gekoesterde wens werd steeds sterker, en ze besloot om de cursus assistent dirigent te gaan volgen. Deze sloot ze met succes af, waardoor het toch mogelijk was om muziekles te gaan geven.

De combinatie van deze twee opleidingen bleek een succes te worden. De vele kinderen die via haar muziekles krijgen, leren de basis van muziek en dat muziek maken veel plezier geeft.
Door de jarenlange ervaring van het lesgeven, wist ze ook dat kinderen de nodige theoretische kennis van muziek vaak lastig en saai vinden. Voor de blokfluiters heeft ze daarom “Doeboek voor de blokfluitles” geschreven. Dit is een werkboek waardoor je al spelend de muzieknotatie leert.
Al snel kwam het vervolg op dit boek: “Notenschrift”, een werkboek voor muzikanten die op weg zijn naar het A-diploma voor muziek.
Marjan is er van overtuigd dat door het gebruik van beide boeken, kinderen gemotiveerd blijven om de muziektheorie te begrijpen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Notenschrift - Theorie werkboek niveau A

Author:

Marjan Versteegen

Category:

Art, culture & music

Number of pages:

54

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A4

Release date:

24-07-2020

ISBN:

978-94-640-3418-9 / 9789464034189

Price:

€ 16,50

Language

Dutch