Geluk maak je zelf! - Authenticiteit, zelfliefde en dankbaarheid als sleutel tot genezing

Charlotte Victoor

Category: Spirituality
  • (1)

€ 16,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Ieder van ons krijgt door de jaren heen mokerslagen te verwerken. Maar als onze hersenen zo sterk zijn, dat ze ons lichaam én geest kunnen platleggen, dan zijn ze ook sterk genoeg om de kracht in onszelf terug te vinden. Met positieve boodschappen, authenticiteit en zelfliefde heeft Charlotte Victoor zichzelf genezen, ze is nu mentaal sterker dan ooit. Want als er een ding is wat ze geleerd heeft, dan is dat wel dat we ons geluk in eigen handen hebben, hoeveel onrecht er ons misschien is aangedaan. Met praktische tips leer je als lezer om je leven terug in handen te krijgen. Want geluk, dat maken we zelf!

From the book

Minder is vaak meer. Minder drama en toxische mensen in je leven is zo’n zegen. We denken vaak dat we geen andere keuze hebben dan het te tolereren, maar als je genoeg zelfliefde hebt, dan word je automatisch een liefdevoller persoon en zie je een groter geheel.

Het is niet aan anderen, niet aan je ouders, partner, vrienden of kinderen om je aan te moedigen en jezelf graag te zien. Ze kunnen je steunen en aanmoedigen, je helpen en een spiegel voorhouden, maar je waarde hangt niet af van hoe anderen je bekijken. Aanmoediging komt van jezelf, van binnenuit.

About the author

Charlotte Victoor woont met haar man en dochter in Lichtervelde. Schrijven was voor haar een vorm van therapie toen ze in een donkere periode in haar leven zat. Ze schrijft vanuit haar eigen ervaringen en spreekt zo de lezer aan. Met praktische tips leert ze de lezer om negativiteit en ongelukkige gedachten om te zetten tot dankbaarheid. Ze helpt je op weg om traumatische ervaringen een plaats te geven en je leven terug in handen te nemen.

Reviews

2021-10-12 09:22:07 | By: Xavier | Rating:
Dit dunne boekje zit boordevol troost. De auteur deelt moedig hoe ze als empathisch persoon soms herkenbare, pijnlijke ervaring op deed, en beschrijft haar emoties in brieven gericht aan zichzelf, anderen en haar kwelduivel. De auteur zet ook aan om zelf je leven in handen te nemen en te focussen op positiviteit aan de hand van enkele concrete tips. Het besef niet de enige te zijn die worstelt met het soms ondankbare gevoel waarmee empathische mensen te maken krijgen wanneer ze het geluk van anderen laten primeren en zichzelf al te vaak vergeten... Terwijl terecht opgemerkt wordt dat er zoveel is om elke dag wel dankbaar voor te zijn, en we het wel waard zijn om ons eigen pad naar geluk te bepalen en te leiden, wat anderen ook zeggen of denken.. Daar gaat een enorm helende kracht van uit. Bedankt voor dit moedige verhaal! Ik ben blij dat ik het gelezen heb en dit op het juiste moment in mijn leven tegen kwam.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Geluk maak je zelf! - Authenticiteit, zelfliefde en dankbaarheid als sleutel tot genezing

Author:

Charlotte Victoor

Category:

Spirituality

Number of pages:

92

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

17-07-2020

ISBN:

978-94-640-3459-2 / 9789464034592

Price:

€ 16,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)