Cover voorkant
De Negen, een nieuw licht
De Negen, een nieuw licht

De Negen, een nieuw licht

Nikki van Well

Category: Fantasy

€ 17,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

‘Wanneer het duister wordt verlicht, zal vrede terugkeren naar Harmony’

Lucy is 16 jaar oud als ze ontdekt dat ze voorbestemd is om een van de negen koninginnen te worden van een magisch land, genaamd Harmony. Als ze op een magische wijze met haar klas op Harmony belandt, moet Lucy alles op alles zetten om alles weer terug te krijgen naar hoe het was. Terwijl ze bezig is, blijken er nog meer gevaren verborgen te liggen in de schaduwen.


From the book

Er klonk een luide knal en de ramen van het grote kasteel braken in stukken. Geschrokken keek Ted naar het gebroken raam. Er vloog iets uit het raam het park in. Automatisch begon Ted naar het park te rennen en terwijl ze rende, holden steeds meer mensen met haar mee. Ouderen, kinderen, iedereen rende in één richting. De markt was al leeg toen ze daarlangs kwamen.
Uiteindelijk bereikte Ted het park en overal waar ze keek, zag ze huilende mensen. Met een gevoel van angst zocht ze haar weg door de menigte en ze voelde haar tranen opkomen, alsof ze al wist wat ze zou gaan vinden. Daar, in het midden, lag Mia. Op haar gezicht stond de verrassing van haar betovering. Teds tranen stroomden over haar wangen, terwijl ze bij het lichaam ging zitten.
‘Koningin, wat er is gebeurd?’
Iedereen vroeg wat er gebeurd was, maar Ted luisterde niet meer.
‘Mia, nee...’ Ze staarde alleen maar naar het lijk van haar beste vriendin, die haar levend had gemaakt.

About the author

Nikki begon met een valse start aan haar leven. Ruim zeven jaren heeft zij gevochten om van haar fysieke ongemakken en bijbehorende demonen af te komen. Mede hierdoor heeft zij zich min of meer op eigen kracht moeten ontwikkelen. Vanuit haar intrinsieke motivatie, de wil om te leren en doelgerichtheid heeft ze zich ontwikkeld tot een veelzijdig en sociaal mens. Het boek, een nieuw licht, is een van haar uitingen hierin. Een vervolg ligt in het verschiet, mogelijk voorzien van eigen tekeningen. Haar zoektocht houdt niet op, en anderen neemt ze hierbij graag mee. Ze blijft je verbazen...

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De Negen, een nieuw licht

Author:

Nikki van Well

Category:

Fantasy

Number of pages:

96

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

18-09-2020

ISBN:

978-94-640-3566-7 / 9789464035667

Price:

€ 17,50

Language

Dutch