Vijfentwintig weken - Mama, tranen en geluk

Maria Waterval

Category: Biographies

€ 20,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Moeder, tranen en geluk. De titel die Maria Waterval aan haar boek heeft gegeven. Binnen het moederschap blijven tranen niet altijd achterwege. Als zwangere, alleenstaande, jonge vrouw neemt Maria Waterval je mee in haar belevingswereld. Haar kracht ligt in het spreken van positiviteit, geluk en dankbaarheid, omdat het dragen van leven van onschatbare waarde is. Angst, verdriet, blijdschap, moed en kracht zul je tegenkomen in dit boek. Ze betrekt haar geloof in God bij het opvoeden van haar kinderen en zorgt door middel van gebed en geloof voor herstel binnen haar leven. Dierbare herinneringen en woorden die ze voor zichzelf wilde bewaren, worden eerlijk blootgelegd in dagboekvorm. Voor de wereld om mee te delen, voor haar kinderen om van te leren en voor haarzelf om te helen.

From the book

Er zijn veel situaties en gebeurtenissen die een mensenleven overhoop kunnen gooien. Gebeurtenissen die een leven drastisch kunnen veranderen. Dit heb ik dan ook vaak meegemaakt. Zowel in het positieve als in het negatieve. Er waren situaties die mij een bepaalde kant in hebben gebracht in dit leven. Mijn leven. Situaties die mij naar een bepaald punt toe leidden. Dit geldt bij mij voor het grootste gedeelte voor het moeder zijn. Ik ben een moeder. Een moeder die zich staande en sterk probeert te houden door alle omstandigheden heen. Een moeder die al haar kracht en liefde verzamelt en deze wil behouden ten gunste van haar kleintjes. Ik moet sterk zijn en ik moet liefde kunnen geven. Deze twee dingen zijn voor mij verbonden met het moeder zijn. Ik ben moeder en ik word weer moeder. Er ontwikkelt zich een nieuw bestaan binnen in mij.

About the author

Maria Waterval werd op 4 maart 1997 geboren in Amsterdam. Ze komt uit een gezin van zeven en valt onder één van de jongste. Als kind schreef Maria Waterval altijd van zich af, om te ontsnappen aan de soms wat harde realiteit waar ze in verkeerde. Het schrijven heeft haar sterk gehouden, en het is een gekregen talent van God, die zij graag gebruikt om andere mensen te helpen, begeleiden en inspireren. Meerdere verhalen en boeken heeft ze dan ook geschreven en bewaard, met het idee dat ze deze op een dag voor de wereld zou openstellen om te lezen. Op jonge leeftijd is Maria moeder geworden en dit heeft haar nooit tegengehouden om haar dromen en doelen na te jagen. Dit is het eerste boek dat van haar wordt gepubliceerd.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Vijfentwintig weken - Mama, tranen en geluk

Author:

Maria Waterval

Category:

Biographies

Number of pages:

178

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

10-07-2020

ISBN:

978-94-640-3379-3 / 9789464033793

Price:

€ 20,50

Language

Dutch