Cover voorkant
Trolletje Toos - en het magische muziekdoosje
Trolletje Toos - en het magische muziekdoosje

Trolletje Toos - en het magische muziekdoosje

Claire Broekman

Category: Picture books

€ 17,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het kleine trolletje Toos dwaalt doelloos rond in het wonderschone wereldje van Knikkelpap. Iedereen lijkt ergens bij te horen behalve hij...

Alles wat hij doet of zegt blijft ongehoord en ongezien. Totdat hij wordt meegevoerd door de prachtige klanken van een magisch muziekdoosje dat niet zonder reden op juist zijn pad belandt.

From the book

Er was eens een klein landje. Een landje waar het zonnetje altijd schijnt en de lucht altijd blauw is. De regenboog van het landje straalt en verlicht alle donkere hoeken met vrolijkheid en liefde. De vogeltjes zingen de mooiste liedjes en pasgeboren lammetjes huppelen in het gras. Dit landje, dit mooie en kleurrijke landje, heet Knikkelpap.

About the author

Claire Broekman (1994) groeide als klein meisje op in een liefdevol gezin waar fantasie de boventoon voerde. Boven op zolder vond je een verkleedparadijs, in de woonkamer een soort van levende IKEA-ballenbak en in de achtertuin een wereld om jezelf compleet in te verliezen en genoeg aanknopingspunten om aan je eigen avontuur te beginnen. Wat als kind voelde als de ultieme ontspanning hield Claire ook in haar latere jaren vast. Ze ging natuurlijk niet meer op avontuur in de achtertuin, maar naast haar drukke baan vindt ze altijd tijd om zich te verliezen in het schrijven van kinderverhalen. Een moment van ontspanning om je eigen kinderfantasie de vrije loop te laten en dit te vertolken naar een boek. Iets waar zij nog steeds enorm van geniet.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Trolletje Toos - en het magische muziekdoosje

Author:

Claire Broekman

Category:

Picture books

Number of pages:

36

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5 liggend

Release date:

06-11-2020

ISBN:

978-94-640-3704-3 / 9789464037043

Price:

€ 17,99

Language

Dutch