Wolvenzoon

Dave de Vries

Category: Novels
  • (4)

€ 20,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

"Het jachtseizoen is begonnen." Maar dat hijzelf de prooi zou worden, was niet wat hij in gedachten had. Rowan groeit op in een dorpje rond het jaar 0. Door een aantal onverwachte wendingen ziet hij geen andere keus dan het dorp te verlaten. Hij zal voortaan op zichzelf aangewezen zijn. De wildernis is vol gevaar. De natuur is wreed en niet van plan voor Rowan een uitzondering te maken. Na spannende confrontaties vindt hij vriendschap bij een roedel wolven die onder leiding staat van een wel heel bijzondere Alpha... Met vallen en opstaan leert Rowan zijn nieuwe zelf kennen: Rowan de Wolvenzoon. En dan komt de grote uitdaging, een reis door vijandelijk gebied. Zal het hem lukken om zijn opdracht te vervullen en te overleven?

From the book

De wolven begonnen nu regelmatig te springen en het geluid van dichtklappende bekken onder me deed me rillen. Ik zou het door mijn wonden niet lang meer uithouden in deze positie. Mijn been begon te verkrampen en deed zeerder dan ooit. Langzaam balancerend kwam ik omhoog, totdat ik op mijn handen en knieën op de tak zat. Onder me begonnen de wolven te grommen, alsof ze doorhadden dat hun prooi probeerde te ontsnappen. Ik was nooit erg lang geweest en ik moest dan ook nog flink wat hoger komen, wilde ik de hogere tak bereiken. En daarvoor had ik maar één kans. Ik zou moeten opstaan. En als ik mis zou grijpen, zou ik vallen. Tussen de wolven die beneden me rond de boom begonnen te lopen, zoekend naar een manier om naar boven te komen.

Het wolvenvel hinderde me aardig, maar ik dacht er niet aan om hem weg te gooien. Ik balanceerde nu op mijn knieën en één hand. Met de andere probeerde ik voorzichtig de volgende tak te bereiken. Mijn arm was te kort. Langzaam richtte ik mijn bovenlijf op. Ik hield me nu overeind op een verkrampte knie en een knie die verbonden was met een pijnlijke voet. Gelukkig was de tak dik, dus dat moest even goed gaan. 

Ik tastte weer boven me, nu nog voorzichtiger. Eindelijk voelde ik de ruwe bast tussen mijn vingers. Gelijk pakte ik de tak stevig beet. Ook mijn andere hand pakte de tak nu vast en een moment later stond ik met mijn gezonde voet op de onderste tak. Ik moest springen en me over de tak slingeren. De vraag was of dat in één keer zou lukken, maar er was geen andere manier. Even veerde ik licht door mijn knie en toen zette ik af. De sprong lukte. Ik lag dubbel over de tak. Een seconde lang spoelde een euforisch gevoel over me heen: ik was eindelijk veilig.  

Dat gevoel werd al snel allesoverheersend vervangen door het gevoel van doodsangst. De tak boog onder me door en met een krakend geluid, dat in mijn oren nagalmde, brak hij af.About the author

Dave de Vries is opgegroeid in de bosrijke omgeving van de Veluwe. Van jongs af aan had hij een sterke interesse in de geschiedenis en in alles wat met survivallen te maken had. Toen hij het verhaal van Remus en Romulus las, kreeg hij inspiratie voor het verhaal dat zijn eerste boek zou worden: Wolvenzoon. Een verhaal over een jongen die opgroeit in de ongerepte bossen van de oudheid.

Reviews

2021-05-28 13:44:53 | By: vanja | Rating:
Nadat ik je heb meegemaakt op Wattpad weet ik wat ik kon verwachten, perfect! Dave, ga zo door, misschien nog een deel 2?

2021-04-13 15:36:35 | By: Sylvie | Rating:
Het ging de hoofdpersoon soms wat makkelijk af, maar verder heeft dit boek een verrassend en leuk plot! Goed leesbaar voor alle leeftijden.

2021-04-06 10:15:43 | By: Nena Muls | Rating:
Ik had het boek al een deel gelezen, maar het blijft echt geweldig!
Ik hou van dit boek!
Ik zou het vergelijken qua kwaliteit van verhaal met J.K. Rowlings Harry Potter boeken persoonlijk, zo goed vind ik het!

2021-03-26 16:35:57 | By: pieter- klaas | Rating:
het is een heel leuk boek om te lezen echt een aanrader ik heb hem in een avond uit!
Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Wolvenzoon

Author:

Dave de Vries

Category:

Novels

Number of pages:

172

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

19-03-2021

ISBN:

978-94-643-1156-3 / 9789464311563

Price:

€ 20,50

Language

Dutch

Rating:

  • (4)