Cover voorkant
Het Kruis met de Aäronskelken
Het Kruis met de Aäronskelken

Het Kruis met de Aäronskelken

Marinus Spijkman

Category: Religion

€ 20,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Marinus Spijkman komt volledig in de ban van afwijzing in zijn leven. Hij gaat er bijna geheel onderdoor. Via zijn positieve worsteling met het geloof komt hij tot een volledige oplossing. Hoe? In Het kruis met de Aäronskelken zul je met verbazing lezen hoe dit gaat en bovendien kan je hier wijze lessen voor het leven uit trekken. Echt een aanrader voor echte zoekers naar de zin van het leven.

From the book

De volgende, zeer korte, indringende woorden komen als profetie uit zijn mond:"Mijn zoon, indien gij de wereld, waarin gij leeft, niet loslaat, dan zal Ik u vellen!", spreekt de Heer.
Vincent schrikt zich lam. Hij beeft over al zijn ledematen. Hij heeft geen tijd om na te denken want, zo plotseling als hem dat overkomt, zo komt ook de reactie vanuit de volle zaal. Opeens is er groot tumult in de zaal!
Een paar stoelen worden ruw verschoven. Een man schreeuwt uit alle macht door de zaal, waarbij de man ineens recht opstaat, zodat iedereen hem kan zien: "DAT BEN IK!!” Weer worden enkele stoelen aan de kant geschoven. De man holt, haast rollebollend over de stoelen, naar voren. Hij grijpt de microfoon vast. De aanbiddingsleider van die avond valt de mond open van verbazing. "DAT BEN IK!!", roept hij luid de zaal in. Het is doodstil in de zaal. De man in de zaal heeft een nogal slordige plunje aan. Zijn haren hangen af tot aan het midden van de rug. Zijn ogen tollen onrustig heen en weer in zijn oogkassen. Hij doet een heel kort verslag van zijn leven.
Het is als volgt:"Ik ben leider van een popband. Ik ben de hoofddrummer van de band. Dát is mijn wereld. Ik leef in die wereld. Ik wil uit die wereld!" Hij slaakt een diepe zucht en vervolgens schreeuwt hij het uit:"O God! Verlos mij van deze wereld. Ik ben zo’n grote zondaar God! O, help! Verlos mij Jezus!"
Ondertussen staart Vincent die vreemde eend in de bijt aan! Vincent wilde wel dat er een groot luik beneden in de vloer aanwezig was dan zou hij hier zo hard mogelijk als hij kon wegrennen van deze rare plek.

About the author

Marinus Hermanus Johannes Eduard Spijkman (1946) komt uit Emmen, is getrouwd en hij heeft twee dochters. In zijn woonplaats Emmen heeft hij ontzettend veel geloofservaring opgedaan en het is daarom niet verwonderlijk dat dit boek op den duur uit zijn hand is voortgekomen. Het hele late schrijven heeft te maken met het vele gemeentewerk wat hij in de gemeente ‘De Fontein’ in Coevorden doet. Beeldend schrijven met een eigen karakter vindt hij heel mooi om te doen. Schrijven is een vorm van genieten van het echte leven en daarbij is zijn geloofsanker een belangrijk hulpmiddel. Dat vind je volledig terug in dit boek!

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het Kruis met de Aäronskelken

Author:

Marinus Spijkman

Category:

Religion

Number of pages:

164

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

14-08-2020

ISBN:

978-94-640-3476-9 / 9789464034769

Price:

€ 20,99

Language

Dutch