Milo de Dino - Voelt zich niet meer alleen

Jelma Norbruis

Category: Picture books

€ 16,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Je bent goed zoals je bent! Een belangrijke les die Milo nog moet leren. Zijn klasgenootjes willen niet met hem spelen omdat hij er anders dan de andere Dino’s uitziet. Maar wat doe je als je buitengesloten wordt en je niemand hebt om mee te spelen?

Even is Milo erg verdrietig, maar hij laat het er niet bij zitten. Hij besluit zelf op avontuur te gaan en komt een bijzonder vriendje tegen!

From the book

Hij twijfelt geen seconde en loopt met kleine stapjes in het water. Hij kijkt nog één keer achterom en zegt: "Doei Dino Eiland, ik zie je later!” Zijn kop blijft boven water, maar zijn lichaam en nek gaan steeds dieper in de zee. Zijn grote poten raken al snel de bodem, en daar loopt hij héél hard mee!

About the author

Jelma Norbruis (1995) uit Deventer is grafisch vormgever en illustrator. Al vanaf dat ze een potlood vast kon houden, was ze aan het tekenen en verhaaltjes aan het schrijven. Met haar liefde voor illustreren én haar liefde voor kinderen was een prentenboek maken een logische stap. Een boodschap doorgeven of onderwerpen visueel maken is iets wat ze belangrijk vindt. Dit doet ze onder andere op Instagram, waarin ze op een humoristische manier stripjes maakt over bijvoorbeeld hooggevoeligheid.


ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Milo de Dino - Voelt zich niet meer alleen

Author:

Jelma Norbruis

Category:

Picture books

Number of pages:

36

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

10-07-2020

ISBN:

978-94-640-3380-9 / 9789464033809

Price:

€ 16,50

Language

Dutch