Chalet aan de Côte

Guido Febus

Category: Thrillers

€ 19,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De Côte d’Azur. Magisch. Schilderachtig. Een zorgeloos leven in luxe voor de allerrijksten. Maar achter de schermen een plek vol spanning en onverwachte wendingen. Laat je meevoeren door deze humoristische thriller over twee bevriende stellen die er al jaren met elkaar op vakantie gaan. Hun chalet in de heuvels met uitzicht over de baai is de ultieme beleving van La Douce France. Dit jaar is alleen alles anders. Een vermeende affaire legt meer geheimen tussen hen bloot. Wanneer de stellen elkaar op het kruispunt van intriges, dubbelrollen, drugshandel en moord tegenkomen, ziet de beheerder van het vakantiepark zijn kans schoon om er een slaatje uit te slaan. Hij speelt een levensgevaarlijk spel. Gaat het hem lukken om de stellen tegen elkaar uit te spelen?

From the book

Er is meer in het spel dan alleen lust en seks. Arnold palmt haar in met zijn geld. En het verbaast mij dat Dorien zich laat imponeren door het gezwaai met bankbiljetten. Zij maalt niet om rijkdom. Heeft ze zich laten inpakken door een sterk geromantiseerd leven in een bistro hier in Zuid-Frankrijk?
Niet veel later bereik ik mijn auto die ongedeerd op dezelfde plek mij staat op te wachten. Alsof er niets is gebeurd, rijd ik van het terrein af. Met gedoofde lampen, voor het geval dat Arnold of zijn handlangers op de loer liggen. Het is inmiddels twee uur in de ochtend en ik val om van de slaap. Uitgeput rijd ik terug naar ons chalet. Boos ben ik. Op mijzelf. Het is niet te geloven dat ik na uren rond te heb gedwaald, te hebben gevochten en achterna te zijn gezeten, eindig op de plek waar vandaan ik ben gevlucht. Chapeau voor deze held. Ik ga tukken. Als Arnold, Eddy of die drie idioten mij vannacht te grazen nemen, dan zij het maar zo. Het is mijn eigen schuld.

About the author

Guido Febus (1979) komt uit IJsselstein. Als jochie van vijf schreef hij zijn eerste verhaal. Onderwerp: de schoolreis naar Artis. De beleving zorgvuldig samengevat op maar liefst een hele bladzijde. Met de hand geschreven. In lettergrootte ‘net-van-kleuter-af’, dat dan wel. Het leverde publicatie in de schoolkrant op. Er is een vergeelde kopie van bewaard gebleven, er is bewijs. Zijn passie voor schrijven was geboren. Tegenwoordig woont en werkt hij in Zuid-Frankrijk, tussen rijke zakenlui, hooggeplaatste figuren en de sterke arm. Het lag dan ook voor de hand dat zijn eerste verhaal daarop geïnspireerd is. Hij begon met het schrijven van een paar korte stukjes om de tijd te doden op het vliegveld, terwijl hij wachtte op zijn vertraagde vlucht. Maar ongemerkt groeide zijn verhaal uit tot dit boek. Een verhaal dat lekker wegleest aan het zwembad of op het strandbed.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Chalet aan de Côte

Author:

Guido Febus

Category:

Thrillers

Number of pages:

146

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

24-07-2020

ISBN:

978-94-640-3425-7 / 9789464034257

Price:

€ 19,50

Language

Dutch