Waterval - Soft-erotische thriller

Connie Sonder

Category: Thrillers
  • (4)

€ 20,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Na 25 jaar huwelijk doet Elise verwoede pogingen haar man Klaas weer voor zich te winnen. Ze beseft echter niet dat hij zich bezig houdt met hele andere zaken. Als haar buurman Hugo haar bij een toevallige ontmoeting wel de aandacht geeft, die ze zo hard nodig heeft, gaat alles anders lopen en krijgt haar leven in korte tijd een geheel andere wending. Hugo is getrouwd met Geraldine en ook hun huwelijk staat onder enorme druk. Hugo kampt namelijk sinds enige tijd met een flinke burn-out. Ook voor Hugo heeft de hartstochtelijke ontmoeting met Elise gevolgen die niemand ooit had kunnen vermoeden.

From the book

Nog geen tien minuten later bracht de roomservice een heerlijke fles wijn en twee glazen. Als een echte gastheer schonk hij de wijn in en gaf haar een glas.
Het glas heffend op het project, keek ze Klaas verleidelijk aan. Had hij het daarstraks toch goed gezien?
Vrolijk begon Yessica te kletsen en de gêne die hij daarstraks gevoeld had, toen hij naakt voor haar stond, verdween met de minuut. Wat was deze vrouw aantrekkelijk.
Ze mocht hem helemaal inpakken.
Voorzichtig schoof hij zijn stoeltje dichter bij haar en luisterde naar haar gezellige verhalen. Ze sloeg haar prachtig lange benen over elkaar en raakte daarbij het been van Klaas. Er ging een tinteling door zijn lijf. Zijn hand ging naar haar halflange blonde haar en streelde het. Klaarblijkelijk vond ze het goed, want ze liet hem zijn gang gaan. Ze keek hem sexy aan, kroop bij hem op schoot en drukte haar goddelijke lijf tegen hem aan. Haar handen gingen zachtjes door zijn borsthaar.
Zijn hand gleed over haar been onder haar rokje en voelde dat ze nat was. Waar had hij dit aan te danken? En hoe wist ze eigenlijk dat hij hier in dit hotel zat? Ach, lekker belangrijk! Ze was hier en ze bood zich min of meer aan.
Haar lippen raakten zijn lippen en ze kusten elkaar passievol. Zo zoenend, tilde hij haar op en droeg haar naar het grote zachte bed. Hij hoorde zijn telefoon weer overgaan.
Met een schuine blik op het toestel zag hij dat het voor de zoveelste keer Elise was. Als hij nu ergens geen zin in had, was het Elise wel. Morgen was zij de eerste. Zeker niet nu, nu hij deze engel in zijn bed had. Even kon hij alle sores vergeten.

About the author

Connie Sonder (1966) is geboren Breda en heeft het grootste gedeelte van haar leven daar gewoond. Naast het moeder zijn van drie prachtige kinderen werkt ze sinds drie jaar met veel plezier in de horeca. Creativiteit heeft er altijd ingezeten, wat op dit moment vooral tot uiting komt in het maken van kaarten. Aan het schrijven van dit eerste boek heeft ze sinds 2017 met veel plezier gewerkt. De afgelopen maanden, waarin de horeca nagenoeg stil lag, heeft ze kunnen aangrijpen om het boek af te ronden.

Reviews

2020-09-15 18:42:42 | By: Marianne | Rating:
Een ontspannen boek. Verrassend en vlot geschreven met verschillende karakters. Een boeiend boek met een verrassend einde. Een aanrader!

2020-09-09 11:57:42 | By: Richard | Rating:
Heerlijk boek om 's avonds voor het slapen gaan heerlijk in weg te dromen. Prachtig hoe de verhaallijnen van de verschillende karakters bij elkaar komen. De erotische scene's zijn kort maar krachtig en laten fantasie genoeg over. Kortom een verfrissend boek, wat makkelijk wegleest...een echte aanrader!

2020-09-07 17:01:12 | By: Sylvia Vos | Rating:
Boek leest makkelijk weg en het verhaal blijft boeien tot het einde. Ben nu al benieuwd naar het vervolg!

2020-08-18 09:58:17 | By: Anja Koppelmans | Rating:
Zeker een aanrader. Het boek boeide vanaf het begin tot het eind. Heerlijk vlot geschreven. Kan niet wachten tot het nieuwe boek verschijnt.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Waterval - Soft-erotische thriller

Author:

Connie Sonder

Category:

Thrillers

Number of pages:

182

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

14-08-2020

ISBN:

978-94-640-3478-3 / 9789464034783

Price:

€ 20,50

Language

Dutch

Rating:

  • (4)