Cover voorkant
Interpretaties - Liefde over de grenzen van veronderstellingen heen - Deel 2
Interpretaties - Liefde over de grenzen van veronderstellingen heen - Deel 2

Interpretaties - Liefde over de grenzen van veronderstellingen heen - Deel 2

Natasja Verheyden

Category: Novels
  • (1)

€ 22,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In Aannames, waarmee deze serie van start gaat, meenden Dannie Thompson en Nathan Shaw allebei dat de één de ander niet zag staan. Bij aanvang van dit deel staan ze echter opeens tegenover elkaar en leiden hun misvattingen tot een explosief moment. Waardoor, bijna onvermijdelijk, hun eerste kus evenwel tot stand komt!
Máár... Hebben ze elkander nu voorgoed gevonden? Of speelt de manier waarop ze elk afzonderlijk naar de wereld kijken hen alsnog parten?
En wat wanneer hun omgeving achterhaalt wat er is gebeurd?! Becca, Dannie’s beste vriendin én Nate’s zus, lijkt recent immers wel wat gekalmeerd te zijn en haar popu van een grote broer beter te verdragen. Echter, zal ze dat nog steeds zijn, zodra dít haar ter ore komt?

From the book

Het overdenkend, me dat vastberaden voornemend, roerde iets zich daarop wel weer in mijn buik. Hetgeen ik me eerst ook maar mild gewaar werd, te verzonken in gedachten. Echter, eveneens in mijn hoofd begon er steeds heviger iets te kriebelen. En in een oogwenk laaiden de zenuwen alweer door mijn lichaam en wist ik wat er scheelde. Want het was mijn zesde zintuig dat me vertelde dat Nate zich in de buurt bevond. Fuck!
Maar ondanks mijn nog maar net gemaakte voornemen, durfde ik echter bijna geen vin meer te verroeren. Mijn lef van zojuist leek ineens zelfs wel erg ver weg te zijn. Slikkend probeerde ik me dus maar uit alle macht op Becca’s en Lukes gesprek te concentreren, in de hoop dat dat me voldoende afleiding zou bieden van mijn gewaarwordingen. Afgezien van hun lippen die ik daarbij wel zag bewegen, registreerde ik er evenwel amper iets van. De aandrang mijn ogen toch te laten dwalen, ook al liep ik het risico weer geschroeid te worden onder zijn blik, bleek per slot van rekening toch te sterk.
Echter, zodra ik hem vond, wenste ik reeds dat ik me had weten te beheersen. Want wat verder in de gang stond hij met een leuke brunette op hoge poten te praten. En in een fractie van een seconde laaide mijn wanhoop bijgevolg opnieuw volop op in mijn borstkas, mezelf erbij afvragend waarom hij in godsnaam überhaupt bij die griet stond?
Ze was evenwel mooi en groot, met blozende wangen, waardoor ik wel meteen inzag waarom hij haar leuk vond. Leuker dan mij echter... Een nagenoeg panische galm resoneerde dus door mijn hoofd: en ik dan? Hadden we immers niet net gisteren zitten zoenen?

About the author

Beoordeel nooit een boek aan de hand van diens omslag! Oftewel: laat je niet misleiden door wat je ziet. Vanuit haar studies en de sociale sector waarin ze werkzaam is, weet Natasja Saskia Verheyden maar al te goed dat er vaak veel meer is dan slechts de oppervlakte, of dat wat onze ogen ons vertellen. Er kan namelijk een heel scala verborgen zijn achter de eerste indruk: van een beerput aan de ene kant tot een schat aan de andere zijde.
Het risico op dat eerste doet mensen evenwel nogal eens terughoudend zijn om op verkenning te gaan. Het loont echter de moeite om op ontdekkingstocht te gaan... Als je bereid bent de mouwen op te stropen en je doorheen de mogelijke modder te wroeten!

Al sedert ze elf is, schrijft ze, maar nooit iets zoals deze verhaallijn. Met ‘Aannames’, haar debuut, is de saga ingezet, maar met ‘Interpretaties’ wordt de toon van de boekenreeks werkelijk gezet!

Reviews

2021-07-13 12:38:47 | By: Nena Muls | Rating:
Ik hou echt van deze boeken
Ze zijn ook zo realistisch vind ik
Het is zo uit het leven gegrepen
Dit boek gaat niet over het ideale liefdesleven waar niets of weinig in misgaat
Deze reeks geeft echt een relatie weer met alle mindere kanten en alle ruzies waar iedereen in het echte leven door moet
Deze reeks raakt, hij raakt diep in het hart
En dat maakt hem net zo mooiWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Interpretaties - Liefde over de grenzen van veronderstellingen heen - Deel 2

Author:

Natasja Verheyden

Category:

Novels

Number of pages:

296

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

23-10-2020

ISBN:

978-94-640-3670-1 / 9789464036701

Price:

€ 22,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)