Cover voorkant
De erotische avonturen van Mario
De erotische avonturen van Mario

De erotische avonturen van Mario

Herman Mertens

Category:

€ 16,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het verhaal gaat over Mario, een zakenman pur sang en een eeuwige vrijgezel die zijn leven op rolletjes heeft en met volle teugen geniet van het vrouwelijk gezelschap. Hij gaat door het leven in een maatpak dat hij in Londen heeft laten maken en zich perfect aanpast aan zijn afgetrainde lichaam.

From the book

Even later steekt hij de sleutel in het sleutelgat van zijn appartement. Hij doet de deur open en stapt binnen, zet zijn koffers in de slaapkamer en gaat op verkenning in het appartement. Als eerste gaat hij naar het terras en kijkt vol bewondering naar de zee die recht voor hem ligt.
Aangezien het een penthouse is, zit hij op de hoogste verdieping en heeft hij een zeer goed overzicht. Op het terras staan verschillende ligzetels onder het glazen dak. Daarna gaat hij terug naar binnen en verkent de rest van de woning. Eerst het toilet en daarnaast de badkamer met een jacuzzi als bad en een douche. Dan gaat hij door de leefruimte met open keuken met alle toestellen die men zich kan wensen. Verder gaat hij op zoek naar de slaapkamers; volgens de gekregen informatie zouden er vier slaapkamers zijn elk met hun eigen thema. De eerste slaapkamer is een standaard kamer. Niet slecht, denkt Mario bij zichzelf en hij gaat naar de volgende kamer. Hij doet de deur open en ziet dat er op de vloer een heel dik en zacht tapijt ligt, er staat een groot rond bed in de kamer, een tv en een kast die hij opent. Maar dan schrikt hij toch even. De kast zit vol met speeltjes zoals zweepjes, dildo’s, vibrators en zoveel meer. Daarna ziet hij een deur in de slaapkamer. Hij opent die. Het is een badkamer met toilet. Zijn zintuigen komen langzaam op scherp te staan en hij gaat verder naar de volgende kamer. Langzaam gaat de deur open en een zwak licht verlicht de kamer, zijn ogen moeten nog wennen aan het licht maar dan komen de beelden bij hem binnen. Hij kijkt rond en ziet dat er ook hier een dik tapijt op de vloer ligt en dan gaat hij verder naar het bed in hartvorm. Hij voelt aan het bed maar dat blijkt nog niet opgemaakt te zijn.
Mario neemt zijn gsm om naar het verhuurkantoor te bellen, maar hoort dan plots: “Dag Mario, ik heb je verwacht.” Hij draait zich om en ziet een vrouw in bed liggen in sexy lingerie. Ze zegt: “Mario, ken je mij niet?”

About the author

Een paar jaar geleden pas ontdekte Herman Mertens dat er in hem een schrijver verborgen zat. Zijn eerste boek heeft hij geschreven en uitgegeven via Boekscout en nu is ook zijn tweede boek verschenen. Wie weet wat we nog meer van hem kunnen verwachten!

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De erotische avonturen van Mario

Author:

Herman Mertens

Category:

Number of pages:

60

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

02-10-2020

ISBN:

978-94-640-3601-5 / 9789464036015

Price:

€ 16,99

Language

Dutch