De verderfelijke hartstocht - Erotische thriller

H.L. Turny

Category: Thrillers
  • (1)

€ 19,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In hartje Amsterdam, de stad die met erotische en striptease clubs overspoeld is, werkt de gespecialiseerde rechercheur Ida Vlokker in het team Zedenmisdrijven bij de politie. Van collega Harris Buyer kreeg Ida te horen dat een zwangere vrouw na het toedienen van een dodelijke substantie is komen te overlijden. Ze gaat onmiddellijk naar plaats delict. Buurvrouw Thea herkent Ida en verraadt meteen dat het slachtoffer zojuist bezoek heeft gehad van ene Milla en een voor haar onbekende man. Na een politieverhoor blijkt dat er sprake is van perverse erotiek in groepsverband, waarvan het slachtoffer deel uitmaakte. Alle groepsleden worden in voorarrest genomen en in volle beperking gezet. Voor Ida begint de klopjacht naar de eigenlijke dader en het onderzoek naar wat het motief is.

From the book

Wat ben ik toch een dwaas om in te zien dat ze in de bloei van haar leven was en ook recht had op een normaal leven. Ze had vele mooie dromen. Ze hield van reizen en hunkerde ernaar om stewardess te worden. Ze was de perfecte vrouw voor me, maar ik heb me laten leiden door die perverse demon. Had ik maar goed nagedacht en hulp gezocht, dan was ze nog in leven gebleven. Ze was te mooi om haar door het slijk heen te halen, maar ze protesteerde ook niet en deed keihard mee. Ze was opstandig tegen haar moeder, alsof die bespeurde dat er iets fouts met haar dochter aan de hand was. Ik bezocht Hortensia regelmatig om de vermoedens die ze had te doen verdwijnen. Ik besefte dat ze het volste recht had om te weten waarmee haar dochter zich bezighield. Ik maakte gewoon misbruik van de situatie, doordat ik mijn drang naar erotische lust wilde voortzetten. Ik heb ook een moeder gehad die zich alleen maar over mijn zusje ontfermde. Bij haar kreeg ik niks voor elkaar dan alleen maar het gesnauw en gevloek. En wat mijn vader betrof, die had meer liefde voor de fles whisky en voetbalsport. Mijn vermaak lag op straat en als ik verdrietig was, dan was het mijn zusje die me stiekem troosten kon. Terugdenkend aan Felicia laat mijn hart vanbinnen bloeden dat ik een jaar lang stiekem een relatie met haar had en haar opeens met Milla en Shawn deelde. Ik wilde haar laten genieten van het perverse waarmee Milla en ik al jaren bezig waren. Felicia daarentegen had er geen moeite mee, en wij ook niet, en toch beweerde ik van haar te houden. Ik bleef haar adoreren, misschien omdat ik haar maagdelijkheid gestolen had.

About the author

H.L. Turny is ambitieus, creatief en houdt van een uitdaging. Zo ook met het schrijven van dit verhaal. Tijdens het kijken naar een documentaire over erotiek, hoe een verhaal bij de “daad” neer te zetten, raakte ze geïnspireerd. Ze begint te fantaseren, neemt pen en papier en legt tal van fragmenten vast. Ze houdt van schilderen en beziet erotiek als een kunstwerk, waar samensmelting van de gedachten, de emoties, de geest en het vlees plaatsvinden. Net hoe de verschillende soorten verfkleuren dit doen. Dit is ook duidelijk te merken aan de karakters uit het verhaal met hun erotische belevingen.

verderfelijkehartstocht.nl

Reviews

2020-10-13 19:13:10 | By: Richard | Rating:
Wauw wat een geweldig verhaal. Bijna in een keer uitgelezen. Sorry dat ik dat moet zeggen maar "50 grijze tinten" is niets bij vergeleken. Echt een nieuw combinatie van schrijven. Wat mij ook fascineert is de psychologische manier van schrijven. Heerlijk om te lezen. Wat een hoop verschillende emoties roep jij op bij de lezer. Kijk nu al uit naar de 2e deel.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De verderfelijke hartstocht - Erotische thriller

Author:

H.L. Turny

Category:

Thrillers

Number of pages:

172

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

25-09-2020

ISBN:

978-94-640-3588-9 / 9789464035889

Price:

€ 19,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)