Cover voorkant
Onbegrensd - De Verrader
Onbegrensd - De Verrader

Onbegrensd - De Verrader

Stéphanie Kok

Category: Young Adult
  • (2)

€ 22,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Onbegrensd de Verrader is het tweede deel in de YA Onbegrensd duologie.
In deze spannende ontknoping wordt het Dustin niet bepaald makkelijk gemaakt. Als blijkt dat vrienden liegen en vijanden de waarheid boven water halen, weet Dustin niet meer wie hij werkelijk kan vertrouwen.
Dustins wereld staat op zijn kop en de problemen lijken zich alleen maar op te stapelen. Een reis naar Andersen, het thuisland van de kinderen van de sterfelijke en het bovennatuurlijke, lijkt de enige manier te zijn om antwoorden te krijgen.
Op de vlucht van het Zoekers Collectief, de stem in zijn hoofd en zijn eigen bovennatuurlijke krachten, gaat Dustin op zoek naar de waarheid. In de hoop dat de waarheid hem kan vertellen wie hij werkelijk is...

From the book

Ik probeerde me in te houden toen ik de sleutel in de boot zag liggen. Hij lag onder het bankje in de hoek, waarschijnlijk uit de man zijn broekzak gevallen. Ik pakte hem, stopte hem in het slot en draaide hem om waardoor de motor brommend op gang kwam. Maar ik was natuurlijk niet de enige die dit kon horen. Ik kon alle hoofden van de Zoekers deze kant op voelen draaien.
“En ik denk dat dit de eerste keer is dat ik mijn gelijk krijg”, grijnsde Femke. Ze hief het geweer en schreeuwde “Dustin, gooi!” Waardoor ik weer herinnerd werd aan het kleine ronde voorwerp. Zonder er nog langer over na te denken, gooide ik het voorwerp zo hard als ik kon in de richting van alle Zoekers.
Met dat het voorwerp door de lucht vloog, zag ik een helder wit licht en hoorde een immens hoge pieptoon die werd vermengd met het geluid van schoten, gelost door zowel Femke als de Zoekers. Ik sloot mijn handen om mijn oren en sloot mijn ogen, maar het geluid was te hard en het licht te fel. Vaag hoorde ik iemand dichterbij komen, voetstappen die hard doorklonken op het hout van de steiger. “Ga liggen, straks raken ze je nog!”, commandeerde Femke. Ik kon haar stem nog duidelijk van alle razernij onderscheiden.
Ik probeerde te doen wat ze zei, maar ik werd tegengehouden door een stekende pijn in mijn borst, die zich razendsnel door mijn lichaam verspreidde. Mijn ogen schoten open en ik sloeg een oorverdovende kreet van pijn die misschien nog wel luider klonk dan het geluid dat van het ronde voorwerp afkwam en de knallen van de geweren.
Slechts één seconde speelde de gedachte door mijn hoofd dat ik geen idee had wat me had geraakt. Het was geen verdovingsmiddel, maar ook geen kogel. Nee, dit voelde veel erger. Het voelde alsof ik gebeten werd.

About the author

Stéphanie Kok, schrijfster van de Onbegrensd duologie, is twintig jaar oud en woonachtig te Apeldoorn. Ze is echter geboren en opgegroeid in Doetinchem.
Het idee voor Onbegrensd is op de basisschool begonnen als een leuk kinderverhaaltje. Vanaf haar twaalfde is Stéphanie steeds meer verliefd geworden op het lezen en schrijven van verhalen. Zo is ook het kinderverhaaltje veranderd en gegroeid tot een spannende YA duologie.

Reviews

2020-09-19 16:22:00 | By: Therese | Rating:
Onbegrensd - De Verrader is deel 2 van de spannende duologie: Onbegrensd en het vervolg op Onbegrensd de Verlorene. Het neemt je mee in de spannende zoektocht naar de waarheid van de hoofdpersoon Dustin, samen met Femke die hij nog steeds niet vertrouwt maar wiens hulp hij dringend nodig heeft en zijn goede vriend Jack nadat zijn moeder Helena hem een goed bewaard geheim heeft verteld. Gedurende het verhaal wordt de spanning zodanig opgebouwd dat je het boek niet weg kan leggen en in een keer uit wil lezen.

2020-09-15 18:15:48 | By: Angelique | Rating:
Dustin gaat op zoek naar de waarheid. Via zijn moeder hoort hij het echte verhaal. Met Femke,die hij nog steeds niet vertrouwd, maar die zijn enige kans is., komt hij via de 3 omgekeerde 3 -hoeken. De 3 aarden, in het land van de Andersen. Op de vlucht voor de zoekers, wijzen en dienders, vindt hij zijn vader die hij als verrader ziet en hoort hij zijn familie verhaal en hoe zijn opa " de Verrader" van de familie is.Uiteindelijk komt hij achter de waarheid, vindt hij de oplossing voor zijn problemen en kan hij leven in een leven vol waarheden. Is hij veilig en gelukkig. Een fantastisch 2e deel van deze duologie die je ook weer in een adem uitleest.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Onbegrensd - De Verrader

Author:

Stéphanie Kok

Category:

Young Adult

Number of pages:

240

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

04-09-2020

ISBN:

978-94-640-3509-4 / 9789464035094

Price:

€ 22,50

Language

Dutch

Rating:

  • (2)