Cover voorkant
De Dodengame
De Dodengame

De Dodengame

Noa Kock

Category: Young Adult

€ 21,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Als de dood van je beste vriend(in) een ongeluk lijkt te zijn, moet je dat dan zomaar geloven? 


Dat hun beste vriendin en tweelingzusje Inez is overleden door een tragisch ongeval kunnen Manon, Jools en Zajenn, maar moeilijk geloven. Daarom gaan ze op onderzoek uit naar de waarheid. Al snel worden de drie meiden lastiggevallen door ‘De Dodengame’ die hen gruwelijke bedreigingen en gevaarlijke opdrachten stuurt. Dit zorgt voor nog meer twijfels over de oorzaak van Inez haar dood en heeft als gevolg dat de meiden zelfs hun eigen leven op het spel zetten!

From the book

Een paar weken later loop ik het lokaal in. Lachen ze me nu uit?
Ik kijk om me heen. “Wat is het probleem?”, probeer ik boven de menigte uit te schreeuwen.
De docent komt het lokaal binnengelopen.
“Wat is dit nu? Laat Zajenn eens met rust!”
Ik ga naar mijn vaste plek, alleen achterin. Ik probeer mijn tranen in te houden. Waarom mág niemand me in deze klas? Ik kijk uit het raam naar buiten en ik probeer me af te sluiten voor de woorden die naar mijn hoofd worden geslingerd. Waarom denkt iedereen dat ik mijn bloedeigen tweelingzusje heb vermoord? Ze was superbelangrijk voor me en ze betekende alles voor mij. Inez. Normaal beschermde Inez me in dit soort situaties, maar ja, nu is ze dood! Ja, dood!
Ze blijven me maar uitmaken voor moordenaar, dus ik besluit om het lokaal uit te lopen. Iedereen doet me vreselijk veel pijn. Ik ren het lokaal uit. Tranen lopen voor de zoveelste keer de laatste tijd over mijn wangen. Wat is dit voor onzin!
“Kap toch eens!”, schreeuw ik, alsof het de laatste woorden zijn die ik ooit tegen hen zal uitspreken. Daar hoop ik af en toe echt wel eens op, als ik op hen reageer in dit soort situaties. Raak ik nu zo ontzettend in paniek? Verdomme! Lijken mijn gedachten me daar bovenop ook nog eens toe te spreken.
“Zajenn, wacht toch even, meisje!”, hoor ik mijn docent op de achtergrond schreeuwen, maar ik negeer het en ik ren weg. Ik ben en blijf in paniek. Waarom moeten ze mij toch altijd hebben? Nou ja, sukkel! Jij bent gewoon raar! Dit is jouw verdiende loon!
Zouden Jools en Manon een tussenuur hebben? Waarschijnlijk niet. Ik heb het er gewoon kapot zwaar mee. Inez was eigenlijk een soort beste vriendin van mij en nu heb ik bijna niemand meer!

About the author

Noa Kock (2006) woont in Geleen samen met haar ouders en jongere zusje. Ze zit op de plaatselijke middelbare school in de derde klas van het Gymnasium. Naast schrijven vindt ze het ook ontzettend leuk om te dansen, te skiën en te lezen. Verder onderneemt ze in haar vrije tijd graag iets met haar vriendinnen. Het schrijven van haar eerste manuscript begon als iets kleins, maar groeide uit tot dit boek ‘De dodengame’.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De Dodengame

Author:

Noa Kock

Category:

Young Adult

Number of pages:

204

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

11-09-2020

ISBN:

978-94-640-3520-9 / 9789464035209

Price:

€ 21,99

Language

Dutch