De avonturen van Naomi en Leon in coronatijd

Miranda Bronstring

Category: Picture books

€ 16,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het is coronatijd. De scholen zijn verlaten. Naomi en Leon zitten in een leeg lokaal. Ze vervelen zich. Ze besluiten op zoek te gaan naar de leerlingen. Tijdens hun speurtocht ontdekken ze iets wat ze ontzettend spannend vinden. Dan gooien ze alle remmen los en dreigt de situatie geheel uit de hand te lopen. Komt juf Miranda op tijd om ze te kunnen helpen?

From the book

Op 15 maart 2020 krijgen alle juffen en meesters te horen dat de scholen voor een lange periode gesloten zullen worden vanwege het coronavirus. O jee, denkt juf Miranda. Dan moeten Naomi en Leon, onze klassenmascottes, een flinke tijd alleen zijn. Daar kunnen zij niet tegen!

Kort daarop zit juf Miranda op de fiets om Naomi en Leon te gaan halen. Hopelijk gaat alles goed met ze en hebben ze nog geen gekke dingen gedaan. Helemaal gerust is juf Miranda niet, want Naomi en vooral Leon zijn weleens stout.

About the author

Miranda Bronstring komt uit Zoetermeer en woont bij haar ouders en haar twee broers. Miranda is leerkracht op een basisschool in Berkel en Rodenrijs. Zij is een leerkracht die er alles aan doet om haar leerlingen bij de maatschappij te betrekken. Dit doet zij door middel van allerlei projecten. Half maart gingen de scholen dicht vanwege het coronavirus. Ineens werd alles anders en stond de wereld op z'n kop. Om de kinderen een hart onder de riem te steken, heeft zij dit boek geschreven. In een nare periode kan creativiteit steun geven en zorgen voor een glimlach en een knipoogje.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De avonturen van Naomi en Leon in coronatijd

Author:

Miranda Bronstring

Category:

Picture books

Number of pages:

58

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 17 x 17 cm

Release date:

11-09-2020

ISBN:

978-94-640-3519-3 / 9789464035193

Price:

€ 16,99

Language

Dutch