Joep heeft een knikker in zijn hoofd - Het verhaal van Joep die op 9-jarige leeftijd een hersentumor blijkt te hebben.

Margaret Westendorp-Wissink

Category: Biographies
  • (2)

€ 17,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dit boekje beschrijft het leven van Joep vanaf het moment dat hij voor het eerst zeer ernstig ziek wordt door een hersentumor. Van zijn negende tot en met zijn drieëntwintigste levensjaar. Het is geschreven door zijn moeder die als geen ander in zijn huid weet te kruipen en je meeneemt in zijn belevingswereld. Hoe is het voor een jongen om al op zo een jonge leeftijd te moeten dealen met kinderkanker? Achterin is een deel opgenomen over de beleving van moeder zelf over deze heftige periode die zijn weerslag heeft gehad op àlle gezinsleden. Een aanrader voor iedereen die met kinderkanker te maken krijgt.

From the book

Ik weet nu wat ik al die tijd eigenlijk al wist, dat ik ècht ziek ben en het niets met mijn gedrag of zo te maken heeft - en dat lucht best een beetje op...!

About the author

Margaret Westendorp-Wissink werd op 19 mei 1962 geboren in Haaksbergen (Overijssel). De jongste uit een gezin met drie meiden. Op de middelbare school kreeg ze verkering met Henk. Zij werkte na haar secretaresse opleiding jarenlang als secretaresse voor diverse bedrijven. In 1987 trouwde ze met Henk. Samen kregen ze drie kinderen: Joep (1992), Ties (1994) en Pleun (1998). Hun leven kabbelde rustig door en ze waren erg gelukkig samen. Tot die ene dag in 2002. Margaret was in maart van dat jaar net voor zichzelf begonnen als interieurstylist, omdat ze haar hart wilde volgen. Een maand later werd Joep ziek, eerst nog niet heel ernstig. Tenminste zo leek het.

Reviews

2021-08-27 16:51:10 | By: Joris Krabbenborg | Rating:
Indrukwekkend geschreven en geïllustreerd boekje. Als familie van Joep komen de emotie weer naar boven. Wat overheerst zijn de positieve gedachten. Dit komt ook mooi in het boek naar voren. Ondanks alles altijd positief en in voor een grap. We missen je Joep.

2021-08-16 20:26:45 | By: Monic Hof
Prachtig boekje. Zeer oprecht en ontroerend geschreven.
Ik heb zelf een klein stukje van het leven van Joep meegemaakt en Joep was een zeer bijzondere jongen. Erg mooi dat dit boek zijn volledige verhaal vertelt.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Joep heeft een knikker in zijn hoofd - Het verhaal van Joep die op 9-jarige leeftijd een hersentumor blijkt te hebben.

Author:

Margaret Westendorp-Wissink

Category:

Biographies

Number of pages:

72

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

06-08-2021

ISBN:

978-94-643-1675-9 / 9789464316759

Price:

€ 17,50

Language

Dutch

Rating:

  • (2)