Frankie de frankolijn - Een avontuurlijke vogel die de wereld ontdekt met zijn dierenvrienden

Jessica Joosse

Category: Children books

€ 21,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Frankie is een nieuwsgierige vogel die alles over de wereld wil weten. Hij gaat samen met zijn dierenvrienden op ontdekkingsreis en gaat op zoek naar antwoorden bij alledaagse vragen. Het is een uniek boek dat op een leuke manier informeert. Het is geschikt vanaf een leeftijd van ongeveer drie jaar tot alle leeftijden. Iedereen zal wat nieuws ontdekken! Het is geïnspireerd op de vragen van het zoontje van de auteur.

From the book

Frankie gaat naar de dierentuin. Daar ziet hij allemaal plastic dino’s. Er staan ook allemaal bordjes met verhaaltjes bij de dino’s.
Waar zijn de echte dino’s nu? vraagt Frankie zich af. Meneer Krokodil lijkt wel wat op een dino. Misschien weet hij waar ik de echte dino’s kan vinden, denkt Frankie.
Meneer Krokodil hoort deze vraag wel vaker. Hij lijkt wat op dino’s, maar hij is geen familie van ze. Meneer Krokodil weet wel heel veel over dino’s.

About the author

Jessica (1990) woont samen met haar man en zoontje in Friesland. Ze is van jongs af aan al gefascineerd geweest van allerlei dieren, maar vooral de hoenderachtigen (pauwen, fazanten, parelhoenders, kwartels, patrijzen en frankolijnen). Er zijn inmiddels ook meerdere soorten gehuisvest bij haar thuis dankzij haar handige man. Zo ook Frankie de frankolijn! Dit boekje is voor Geran, haar zoon, gemaakt, maar zij hoopt dat anderen er ook door geïnspireerd kunnen raken.

Reviews



Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Frankie de frankolijn - Een avontuurlijke vogel die de wereld ontdekt met zijn dierenvrienden

Author:

Jessica Joosse

Category:

Children books

Number of pages:

164

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

23-10-2020

ISBN:

978-94-640-3676-3 / 9789464036763

Price:

€ 21,50

Language

Dutch