De kracht van Johan - De geheimen van een krachtige man

Adriaan Lucas

Category: Novels
  • (1)

€ 19,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Is Johan de man die we denken te kennen. Heeft hij oneigenlijke krachten en kan hij die inzetten? Is hij wel een teambuilder? Kan hij mensen inspireren en houd hij zijn fans vast? Wees voorbereid op een verrassende gebeurtenis, waarbij de vraag is of hij alle omstandigheden naar zijn hand kan zetten. U wordt meegenomen in een humoristische gebeurtenis die plaatsvond in de jaren ‘80 en zijn sporen heeft nagelaten.

From the book

Hoe kan die auto daar nu rijden, was mijn gedachte. Dus meld ik quasi grappig aan beide buurmannen, “het is in België, kan dus gebeuren.” Neen, het bleek veel erger. Een richtingaangever op zo’n vluchtheuvel had de dag ervoor iets te veel pintjes gepakt en de hele meute de verkeerde kant opgestuurd. Toen werd het pas echt chaos. De politie probeerde de race te stoppen, de jury hing uit het open dak van de volg en begeleidingsauto’s. Er werd ontsteld gereageerd door de renners. Het was een janboel. Een klein groepje drong door de politieafzetting heen en ging op jacht naar het juiste parcours.

About the author

Adriaan Lucas, geboren te Voorburg, nabij Den Haag. Een man die vele avonturen heeft beleefd en met name in de Horecasector. Ruim achtentwintig jaar in meerdere landen werkzaam geweest en derhalve een schat aan levenservaring opgedaan. Twintig jaar geleden heeft hij een aanvang gemaakt tot het schrijven van dit boek maar de inspiratie ontbrak op dat moment. Afgelopen jaar is het gelukt om een humoristisch geheel samen te stellen. Hij wenst u veel leesplezier toe.

Reviews

2020-12-29 16:21:33 | By: Annie | Rating:
Heerlijk boek met veel lachmomenten. Makkelijk leesbaar, ook door het iets grotere lettertype. Helemaal top.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De kracht van Johan - De geheimen van een krachtige man

Author:

Adriaan Lucas

Category:

Novels

Number of pages:

162

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

04-12-2020

ISBN:

978-94-640-3822-4 / 9789464038224

Price:

€ 19,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)