Het verliefde stekelvarkentje

Joke Roenhorst-Jansen

Category: Children books

€ 15,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Van een boom die op avontuur gaat, een biggetje zonder krul in haar staart, de grappige toverwoorden van heks Wiebeltand naar een verliefd stekelvarkentje. Kom mee en ga op avontuur in Het verliefde stekelvarkentje, en laat je verrassen door alles wat deze verschillende dieren en wezens allemaal meemaken in deze prachtige fantasiewereld.

From the book

Zijn takken zwaaiden vrolijk op en neer en na een uurtje naderde hij de rand van het bos. Zou dit de mensenwereld zijn? dacht hij. Veel tijd om daarover na te denken had hij niet, want hij moest meteen al opzij springen. Er kwam een enorm gevaarte op hem af. Het leek wel een monster. Hij zag veel van die monsters; grijze, zwarte en blauwe. Auto’s, maar dat wist hij nog niet. Die had hij nog nooit gezien. Voorzichtig stak hij de weg over en liep weer verder totdat zijn voeten pijn gingen doen. In de verte zag hij een bankje en daar plofte hij op neer. Een klein meisje kwam naast hem zitten. Ze had lange blonde vlechtjes en een rood-wit geblokt jurkje aan. Verbaasd keek ze hem aan, want een boom op een bankje? Dat had ze nog nooit gezien.

About the author

Joke Roenhorst-Jansen (1942) is getrouwd en samen met Freek woont ze al twintig jaar in Warnsveld. Joke woont daarnaast afwisselend in Zuid-Frankrijk (gedurende telkens acht maanden). Ze voelt zich daarom zowel Française als Hollandse. De tijd in Frankrijk was een voedingsbodem voor haar verhaaltjes. Ze schreef de verhalen met enorm veel plezier.

Het verliefde stekelvarkentje is geïllustreerd met prachtige illustraties van Margo Boers Bonnamy.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het verliefde stekelvarkentje

Author:

Joke Roenhorst-Jansen

Category:

Children books

Number of pages:

42

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 23 x 16 cm

Release date:

16-10-2020

ISBN:

978-94-640-3634-3 / 9789464036343

Price:

€ 15,50

Language

Dutch