Cover voorkant
Beproeving
Beproeving

Beproeving

Lotte de Vrees

Category: Young Adult

€ 22,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Emma Seans heeft haar leven goed op orde. Ze is de leider van de Demonen op de planeet, vrienden die haar in alles steunen en het naar haar zin op de plek waar ze woont. Dat alles verandert wanneer ze hoort dat haar oude thuis in de problemen zit. Emma besluit om te gaan helpen, met alle gevolgen van dien. Ze weet ruzie te veroorzaken in haar familie, mensen wat lichte trauma's te bezorgen en een flink aantal mensen te beledigen. Is Emma in staat om deze problemen op te lossen of zorgen haar persoonlijke problemen ervoor dat ze aan al het andere niet meer toe komt?

From the book

Tijdens het eten hoor ik aan alle kanten hatelijke opmerkingen die ik, samen met de kwade blikken, probeer te negeren. J.K. is degene die door de onderlinge, non-verbale communicatie de opdracht krijgt om er luchtig iets van te zeggen.
‘Volgens mij vinden ze je niet zo lief baas.’
Ik werp hem een “no-shit-Sherlock-blik" toe om daarna een schouder op te halen.
‘Dit noemen ze toch gewoon een normale dag waarop ik Levi’s kantoor binnen wandel?’
‘Lief van je Emma,’ zegt Levi terwijl J.K. kundig een klodder aardappelpuree weet te ontwijken die ik richting zijn hoofd katapulteer.
Shitzooi. Waarom ontwijkt hij nou. Saaie zak.
‘Mis,’ merkt Marcus vanaf de zijkant op.
Ik mik de volgende klodder genadeloos naar zijn hoofd, met deze keer wel het gewenste resultaat.
Lenny snuift geamuseerd terwijl Marcus met zijn vlakke hand de aardappelpuree van zijn gezicht verwijdert. Ik zie dat de jongen strak naar zijn bord kijkt.
‘Je mag gerust lachen hoor,’ merk ik op. Ik wijs naar Levi. ‘Die daar doet het ook. Want hij weet stiekem gewoon dat ik hilarisch ben. Hij doet gewoon alsof ik dat niet ben om zo de schijn op te houden voor de buitenwereld.’
‘Moet dit?’ vraagt Levi.
‘Ik vermaak me hier mee.’
‘Je hebt een slecht vermakelijkheidsgehalte Seans.’
‘Ieder zijn mening Putman.’
J.K. glimlacht gemeen naar de Engel. Deze keer mikt Levi de aardappelpuree in zijn gezicht, raakt, waarop Marcus en ik beginnen te lachen.
‘Die had je verdient,’ zegt Levi koeltjes terwijl J.K. discreet de puree uit zijn haar verwijdert terwijl Dawn meisjesachtig giechelt.
Ook Lenny grijpt deze keer zijn kans om gewoon te lachen wat grappig is om te zien. De jongen doet dus wel mee. Hij heeft alleen wat groepsdruk nodig.

About the author

LOTTE DE VREES is geboren op 31 mei 1996 en woont in Best. Ze is docent geschiedenis op de middelbare school, studeert voor haar master geschiedenis en maakt in haar vrije tijd nog drie avonden muziek. Haar hobby’s zijn dan ook muziek maken, lezen en schrijven (niet noodzakelijk in die volgorde). Ze schrijft al van jongs af aan en is blij dat haar derde boek bij Boekscout mag verschijnen. Ondanks dat er een tijdje op is gewacht, is het nu toch echt zover.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Beproeving

Author:

Lotte de Vrees

Category:

Young Adult

Number of pages:

236

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

02-10-2020

ISBN:

978-94-640-3606-0 / 9789464036060

Price:

€ 22,50

Language

Dutch