Cover voorkant
Aloë Vera - De Geneeskrachtige Plant
Aloë Vera - De Geneeskrachtige Plant

Aloë Vera - De Geneeskrachtige Plant

Peter Atherton

  • (1)

€ 19,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dit boek zal, naar ik hoop, niet alleen de patiënten en hun therapeuten interesseren voor de potentiële waarde van Aloë Vera, maar ook medici stimuleren om verder onderzoek te doen. Als u een patiënt bent die Aloë Vera wil gaan gebruiken, vindt u hier een schat aan fascinerende informatie.
DAVID RAMPTON,
Klinisch hoogleraar gastro-enterologie


Dit boek is essentieel voor iedereen die geïnteresseerd is in de aanvullende medicinale voordelen van Aloë Vera. Naar mijn mening is Dr. Peter Atherton de autoriteit van de wereld op het gebied van Aloë Vera en heeft hij dit boek op een zeer gebruiksvriendelijke manier geschreven.
DAVID URCH,
Dierenarts

Dit boek is vertaald door Karin Boerefijn-Habraken 

From the book

Zijn de positieve effecten van Aloë Vera slechts mythen of is er een medicijn aan het werk? Mondelinge overleveringen en verzameld bewijs laten ons zien in welke soort omstandigheden het zou moeten helpen, en onderzoek heeft geprobeerd om deze te relateren aan algemene biochemische en fysiologische natuurwetten. Om deze relatie te begrijpen, is het noodzakelijk om zowel naar de bestanddelen van de plant te kijken als naar de werkzaamheid ervan.
We weten dat het Aloë Vera blad ongeveer 99 procent water bevat. Dit betekent dat de totale hoeveelheid voedingsstoffen die overblijft slechts één procent van de plant is. Deze één procent bevat echter 75 ingrediënten die samen een cocktail vormen van alle eerder genoemde stoffen. In hun relatief kleine hoeveelheden verwacht je misschien niet dat ze veel effect zullen hebben, zeker niet de vele positieve resultaten die zijn bereikt en geregistreerd. Waarom is dat?
Ik geloof dat het antwoord ligt in hun samenwerking. Samenwerken is het gecombineerde effect van medicijnen, organen, enzovoort, dat de som van hun individuele effecten overschrijdt. Het is deze balans die duizenden jaren nodig heeft gehad om te evolueren in deze buitengewone plant en een die drastische resultaten oplevert; alle bestanddelen werken als een team en samen kunnen ze meer bereiken.

About the author

Na een 30-jarige carrière als huisarts ontwikkelde Peter Atherton een interesse in de complementaire geneeskunde en begon hij met een beurs aan een tweejarig onderzoek aan de Universiteit van Oxford, waarbij hij de geneeskrachtige eigenschappen van Aloë Vera onderzocht. Wat hij vond overtuigde hem van de effectiviteit van deze plant en bracht hem ertoe om het in de praktijk te gebruiken. Tegenwoordig schrijft en doceert hij internationaal over de kwaliteiten van deze plant en wordt beschouwd als een van ‘s werelds experts op dit gebied. Hij hielp ook met het opzetten van verschillende klinische onderzoeken waarvan de resultaten de conventionele artsen overtuigen, serieus naar het therapeutisch potentieel te kijken. Zijn eerste boek ‘The Essential Aloe Vera’ (‘De Essentiële Aloë Vera’) werd een internationale bestseller, en dit nieuwe boek zal het vorige nog overtreffen.

Reviews

2021-05-07 11:01:44 | By: Karin | Rating:
Dit boek is een mooi naslagwerk voor iedereen die meer wil weten over de werking van Aloë Vera.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Aloë Vera - De Geneeskrachtige Plant

Author:

Peter Atherton

Category:

Popular Science

Number of pages:

130

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

23-10-2020

ISBN:

978-94-640-3671-8 / 9789464036718

Price:

€ 19,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)