Jouw nieuw begin - Je moet het geluk in jezelf vinden om succes te kunnen bereiken

Chantal Abrams-Reijme

Category: Spirituality
  • (1)

€ 15,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Veel vrouwen kampen met faalangst, depressie, negativiteit, gebrek aan zelfvertrouwen en zelfliefde. Ze zijn bang om fouten te maken, weten niet zo goed hoe ze hun doelen kunnen bereiken en krijgen niet de kans om een gezond zelfbeeld op te bouwen en bewuster te gaan leven. Dit boek gaat over hoe je bewuster kan leven met de kracht van het Universum, hoe je je doelen kunt bereiken. Hoe je zelfvertrouwen en zelf liefde kunt ontwikkelen door los te laten, te mediteren en dagelijkse affirmaties die je tegen jezelf kunt zeggen. Maak bewust de keuze.

From the book

Opzoek gaan naar jezelf, positief in het het even staan, jezelf vertrouwen, meer van jezelf houden en je doelen bereiken, hoe doe je dat? Begin met dankbaarheid, meditatie en gebruik de kracht van het universum. Visualiseer hoe het leven eruit zal zien, je creëert je eigen werkelijkheid. Dus dat wat je denkt kan werkelijkheid worden. Train jezelf te zoeken naar goede dingen die je wilt en het goede zal reageren. Er zullen goede en slechte dagen zijn en we zouden ze eigenlijk allemaal dankbaar moeten zijn, want elke dag is een zegen en wat je doet met je zegeningen bepaalt hoe je gezegend zult worden. Weet dat je de kracht hebt om alles in je leven te zijn, te doen en te creëren. Leer te accepteren, te begrijpen en los te laten en neem positieve van ze aan. Om te leren groeien en gelukkig te zijn, moet je altijd het nieuwe zoeken, wees er bewust van wat je doet, hoe je het doet en sta open voor nieuwe ervaringen. De enige wat jij hoeft te doen is vragen, geloven en ontvangen. Hoe mooi zou het zijn als we dit allemaal toepassen in ons leven. Als gedachten, woorden en acties op elkaar afgestemd zijn, zul je succes in je leven opleveren. Wat je levensdoel ook is door te leren hoe je je spirituele opties kunt gebruiken weet je zeker dat je het op de beste manier zult bereiken.

About the author

Chantal Abrams-Reijme (1981) is een creatieve geest. Ze woont met haar man en vier kinderen in Rotterdam. Naast haar werk heeft ze altijd al creatieve bezigheden gehad, vooral het ontwerpen en maken van tutu-rokken en jurken, maar ook staat ze altijd klaar voor anderen. In maart 2020 werd zij bevangen door woorden om een boek te schrijven om anderen vrouwen te helpen bewuster te worden. Chantal kreeg de smaak van het schrijven te pakken en is verdergegaan met uitwerken.

Reviews

2020-11-10 21:05:55 | By: Jessica | Rating:
Super mooi boek. Heel interessant. De auteur geeft haar eigen ervaringen van het leven mee en zo ook tools om geluk te vinden om succes te bereiken. Zeker een aanrader!!!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Jouw nieuw begin - Je moet het geluk in jezelf vinden om succes te kunnen bereiken

Author:

Chantal Abrams-Reijme

Category:

Spirituality

Number of pages:

56

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

30-10-2020

ISBN:

978-94-640-3691-6 / 9789464036916

Price:

€ 15,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)