Cover voorkant
Desert Lab - Het Milieu-Offensief
Desert Lab - Het Milieu-Offensief

Desert Lab - Het Milieu-Offensief

Leo Franssen

Category: Thrillers
  • (1)

€ 22,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Matt Bradfords universum is gevuld met seminars en advieswerk op topniveau in de beveiligingsbranche. Na zijn ontmoeting met de levenslustige Juanita stapt hij een wereld van uitgaan, culinair genot en lichamelijke geneugten binnen. Een spectaculaire inbraak bij een gentech multinational lijkt uitgevoerd met behulp van zijn kennis. Was Juanita hierbij betrokken? Om haar onschuld te bewijzen neemt Matt een opdracht aan in Syrië, waar hij een onderzoek leidt in een omgebouwde legervesting in de Hamad Desert. Hij blijkt niet de enige belangstellende voor het revolutionaire procedé waaraan wetenschappers in alle rust werken.

De mogelijkheden van genetische modificatie overtreffen onze stoutste fantasieën. Als er een grens ligt tussen het mogelijke en het wenselijke, wie bepaalt dan waar die grens ligt?

Voor meer informatie: http://www.desertlab.nl/

From the book

Een nieuwe werkweek. Jobbo zat rustig te werken achter zijn computer. Hij hoopte dat het zo leek. Bijzonder om in een gebouw te zijn waar honderden mensen druk bezig waren met hun dagelijkse taken, onbewust van wat die ochtend stond te gebeuren. Hij, een onbelangrijke stagiair, was als enige op de hoogte. De USB in zijn binnenzak zag er even onbelangrijk en doorsnee uit als hijzelf. Op het moment dat hij het gebouw binnenliep had hij het gevoel met een geladen wapen langs de bewaking te gaan. De man van de security had hem echter vriendelijk begroet, het alarm was alleen in zijn eigen gedachten afgegaan.
Samantha had hem verteld dat het speciale team van de overheid rond half elf zou arriveren. Bij de poort zou het rustig zijn, het personeel was al binnen. Tot tien uur was het meegevallen, nu kropen de minuten voorbij. Hij bedwong zich om niet elke tien seconden naar buiten te kijken. Kauwend op zijn pen keek hij nadenkend voor zich uit en dan, zonder zijn hoofd te draaien, vanuit zijn ooghoeken een snelle blik naar buiten.
Vijf voor half elf. Bij de zoveelste steelse blik schoten zijn oogleden een fractie van een seconde omhoog. Vier of vijf donkere busjes stonden op de oprit. Mannen in zwart tenue liepen naar de hoofdingang. Het was waar, de overheid viel de onderneming echt binnen. Tot op de laatste seconde had hij rekening gehouden met een fake verhaal. Een echte missie en hij stond aan de goede kant. In games kreeg de speler per definitie de heldenrol toebedeeld. In de echte wereld ging dat niet zo. Jobbo voelde zich sterk. Dit was zijn moment. Hij had de sleutelpositie, bleef hij zitten dan was alles voor niets, de actie van het squadteam zinloos. Samantha zou hem verachten, hij had het beloofd, de jongen voor wie gold ‘houd je altijd aan je woord’. Jobbo stond op, zijn ultieme game was begonnen. De risico’s waren enorm, de beloning zou alles overtreffen. De hoofdpersoon kwam in actie.

About the author

Leo Franssen woont met zijn vrouw al enkele jaren in Torrevieja. Door zijn arbeidsverleden is hij in staat een geografisch, historisch en wetenschappelijk goed onderbouwd verhaal te vertellen. Met creatieve aanvullingen om de vaart en spanning te vergroten. Zijn voorliefde voor reizen brengt hem in aanraking met een grote verscheidenheid aan mogelijke personages en locaties voor scènes. Zijn doel is vermaak gecombineerd met een serieuze ondertoon. Covid-19 gaf de boost tot het voltooien van zijn debuut (elk nadeel heb z’n voordeel).

Reviews

2020-11-14 11:42:13 | By: Leesfanaat | Rating:
Wat een heerlijk boek! Eenmaal begonnen blijf je lezen!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Desert Lab - Het Milieu-Offensief

Author:

Leo Franssen

Category:

Thrillers

Number of pages:

266

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

02-10-2020

ISBN:

978-94-640-3578-0 / 9789464035780

Price:

€ 22,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)