Leef naar je dromen

Angela Moreel

Category: Novels
  • (1)

€ 18,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Om aan de sleur in hun huwelijk te ontsnappen emigreren Beverly en Damon met hun kinderen naar de andere kant van de wereld om daar helemaal opnieuw te beginnen. Door daar te experimenteren met een bevriend stel dat ze bij aankomst hebben leren kennen, komen ze al snel terecht in spannende en opwindende situaties waarbij de passie voelbaar wordt. Totdat Iris vermist raakt en de vraag rijst wie hiermee te maken heeft. Een intense zoektocht start waarbij het onmogelijke mogelijk wordt en waarbij liefde en verdriet dichter bij elkaar komen te staan dan ooit. Alle verhoudingen komen onder een vergrootglas te liggen tot de dader gevonden wordt, en duidelijk wordt dat niet alles in het leven is wat het lijkt.

From the book

Gedurende de twintig minuten durende rit naar Iris, probeer ik te bedenken in welke volgorde ik wat ga zeggen, maar het is een chaos van woorden in mijn hoofd die er waarschijnlijk toch wel rommelig uit gaan komen. Als ik bij hun huis aankom, zie ik een andere auto naast die van Iris staan en vraag me af wie er op bezoek is. Als ik via de veranda naar de voordeur loop, is er nog geen teken van leven hoorbaar. Ik loop door naar de deur en roep Iris maar krijg geen reactie. Terwijl ik de woonkamer inloop, valt me op wat een rommel er overal ligt. Van de vier stoelen aan de eettafel staan er nog maar twee rechtop. De andere twee liggen op de grond. De lamp in de hoek ligt op de grond. Nogmaals roep ik Iris, maar wederom geen gehoor. Ik loop het hele huis door, maar nergens een teken van leven van Iris en haar bezoeker. De paniek slaat toe. Ik loop weer naar buiten en kijk rond in de grote tuin die er treurig bij staat voor mijn gevoel. Alsof de bomen het verdriet aanvoelen, hangen de takken er treurig bij en is er weinig blad te zien. Er drijven wolken voor de zon die het plaatje een bitter, koud gevoel geven. Ik loop een rondje om het huis en stuit daarbij op Jake. Verbaasd en geschrokken kijk ik hem aan en probeer te vragen wat hij hier doet. Maar de woorden komen mijn mond niet uit. Als ik hem goed bekijk, zie ik dat zijn kleding vies is en onder de modder zit. Hij is net zo geschrokken als ik. Hij stamelt wat, maar is onverstaanbaar. Enkele tellen staan we tegenover elkaar en gaan mijn gedachten op volle toeren.

About the author

Dit is Angela’s eerste boek, en hierdoor heeft ze de smaak te pakken! Zo erg dat ze in ieder vrij uurtje druk bezig is met het schrijven van haar tweede boek. Tot voor kort was boeken lezen een van haar grootste passies, naast het opvoeden van haar vier kinderen. Maar met een klein duwtje van haar man heeft ze zelf de pen in de hand genomen. Gesteund door haar naasten en geliefden komen er prachtige verhalen op papier te staan.

Reviews

2020-10-21 20:04:22 | By: Irene v d Berg | Rating:
Ik vond het een goed verhaal met een verrassende wending.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Leef naar je dromen

Author:

Angela Moreel

Category:

Novels

Number of pages:

134

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

09-10-2020

ISBN:

978-94-640-3649-7 / 9789464036497

Price:

€ 18,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)