Cover voorkant
Onderweg - Loop je mee?
Onderweg - Loop je mee?

Onderweg - Loop je mee?

Arjenne Vlietstra


€ 17,50

Paid shipping

Delivery between five and ten working days (the Netherlands and Belgium)

Order at the author

Summary

Hoe ga jij om met de uitdagingen op je persoonlijke pad?

Onderweg vergelijkt het leven met een berglandschap. Met fascinerende vergezichten, hoge bergen en soms ook diepe dalen. De gedichten in het boek nemen je mee door het landschap van de schrijver. Tegelijkertijd bieden vragen en overwegingen je inspiratie en nieuwe inzichten. Onderweg nodigt je uit om een stukje samen op te lopen en nieuwe paden te verkennen. Durf jij deze uitnodiging met beide handen aan te nemen?

From the book

In contact met de natuur, kunnen we veel leren. De natuur heeft antwoorden op vraagstukken die ons bezig houden. Vaak onderzoek ik hoe in de natuur iets werkt. Ik maak daarbij een vertaling naar mijn situatie. Het levert nieuwe inzichten op. De gedichten binnen dit thema zijn gebaseerd op elementen uit de natuur.

Van welke elementen uit de natuur heb jij wat geleerd?

-----

In rust
Even niets
Beschermd tegen kou
Van buitenaf of binnenin
Stervend van de dorst
gewapend tegen droogte
Jaar in jaar uit
Teken van leven
Basis voor groei

In de winter is het bos in rust. De bomen beschermen zich tegen de kou. Bladeren vallen om vochtverlies tegen te gaan en het groeiproces ligt stil. Hiervan kunnen we leren dat we niet altijd hoeven te groeien. En sterker nog: dat af en toe stil staan heel belangrijk is.

About the author

Arjenne Vlietstra (1974) schrijft al van jongs af aan gedichten en korte verhalen. Met haar schrijfstijl raakt zij diepe lagen binnen een toegankelijke en energieke setting. Zij maakt op natuurlijke wijze kwaliteiten van mensen zichtbaar waardoor deze (nog) beter benut kunnen worden en we meer plezier ervaren. Arjenne Vlietstra heeft opleidingen gevolgd op het gebied van Systemisch Werk en Transactionele Analyse. Ook heeft zij haar master NLP en NLP coachings- en trainers diploma. Haar levensstijl kenmerkt zich door een optimale verbinding tussen gevoel en ratio.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Onderweg - Loop je mee?

Author:

Arjenne Vlietstra

Category:

Psychology and personal development

Number of pages:

72

Illustrated:

Yes

Format/size:

Hardcover A5

Release date:

23-09-2020

ISBN:

978-94-640-3540-7 / 9789464035407

Price:

€ 17,50

Language

Dutch