Terugkeer Van Een Opvolger

Ellis van der Beek

Category: Fantasy
  • (3)

€ 21,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het is een tijd van sterke krijgers en gigantische kastelen. In Tekea heerst al generaties lang dezelfde koninklijke familie. Zij willen maar een ding: meer land veroveren. Gideon is een trouwe jonge dienaar van de koning en heeft net zijn opleiding afgerond. Hij staat op het punt om een belangrijke missie voor de koning te volbrengen. De koning heeft veel vertrouwen in hem. Dan verschijnt ineens Evalien. Zij probeert Gideon ervan te overtuigen om aan haar strijd mee te doen in plaats van vechten in het koninklijke leger van haar oom. Gideon staat nu voor een keuze. Gaat hij met de raadselachtige Evalien mee, of met de koning?

From the book

Struikelend probeert hij haar te vinden, maar na de eerste splitsing blindelings te hebben gekozen, weet hij al dat hij haar niet gaat vinden. Toch rent hij verder. Hij hijgt, zwoegt en zoekt, totdat hij uitgeput is. Teruggaan heeft geen zin meer. De weg vindt hij toch niet. Na uren lopen stopt Gideon eindelijk. Hij heeft honger en dorst en verwijt zichzelf dat Evalien heeft weggestuurd. Gideon laat zich op het vochtige gras vallen en kijkt omhoog. Aan de bomen hangen sappige vruchten. Vermoeid staat hij op om er een te plukken. Ik ga liever dood van giftig fruit dan van honger, denkt hij voordat hij een hap neemt. Er gebeurt niets, dus eet hij gulzig verder. Ondertussen denkt hij aan Evalien. Natuurlijk is ze boos, maar ze overdrijft wel. Misschien dacht ze dat mijn sleutel in de handen van Ysorat zou vallen? Misschien is ze bang? Gideon staat weer op, vastberaden om haar te vinden. Ineens wordt het donker. Ze zullen ‘s nachts de kroonluchters wel uitdoen, denkt Gideon, deze planten hebben ook nacht nodig. Dus ik ben hier al vijf uur? Ik moet de rand van deze grot vinden, dan vind ik de uitgang wel.

About the author

Ellis van der Beek werd in 2005 geboren in Utrecht. Vanaf haar elfde woont ze met haar ouders, broertje en zusje twee jaar in Tanzania. Daar leest ze de halve Nederlandse bibliotheek uit. Nu zit ze op het vwo en houdt ervan creativiteit ruimte te geven in het dagelijks leven, waaronder ook schrijven. Haar debuut is begonnen uit verveling en voltooid door een droom: het schrijven van een eigen boek.

Reviews

2021-02-02 16:24:31 | By: Anoniem | Rating:
Goed boek! Creatief verhaal met onverwachte wendingen!

2021-01-31 07:39:00 | By: Gabie | Rating:
Voor ieder wat wils; spanning, magie, gevechten, helden en liefde. Door de diverse verhaallijnen kan je dit boek wel 4 keer lezen!

2021-01-31 20:44:55 | By: Simon | Rating:
Het was een super leuk boek. Het was heel erg spannend en het had me in een mum van een tijd opgeslokt in het verhaal. Ik ben verrast hoe getalenteerd dit boek is geschreven. Het is een fantasie boek dat gaat over moedigheid liefde en magie. Ik raad het ten zeerste aan voor mensen boven de 10 jaar, omdat het toch nog best wel eng is en gaat over een dictator. Maar al met al is het vooral heel avontuurlijk.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Terugkeer Van Een Opvolger

Author:

Ellis van der Beek

Category:

Fantasy

Number of pages:

204

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

22-01-2021

ISBN:

978-94-643-1412-0 / 9789464314120

Price:

€ 21,50

Language

Dutch

Rating:

  • (3)