FIT is the SHIT - zwembroek- & bikiniproof in 200 dagen

Wouter Vanspauwen

Category: Health

€ 19,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Te druk, te moe of geen tijd om te sporten, .... Les excuses sont faites pour s’en servir. Dit boek laat zien dat excuses vooral uitvluchten zijn om iets NIET te moeten doen. Mits de juiste motivatie is er altijd goesting en tijd! Tijd om te trainen, tijd voor een maal-tijd, tijd voor de kinderen, tijd om op restaurant te gaan met vrienden. Je kiest zelf wat je met je tijd doet. Neem je tijd, draai af en toe de zandloper om en laat de alledaagse ‘shit’ vallen voor een uurtje ‘fit’. Het draait immers allemaal om het vinden van de juiste balans. Dit boek neemt je mee op een weg van 200 dagen die startte met redelijk wat ‘fat’ en eindigde met gigantisch veel ‘fit’. Niet alleen een fit lichaam maar ook fit in het hoofd. Mens sana in corpore sano. Geen quick fix, geen mooipraterij. Geen zoveelste dieet- of receptenboek. Wel een persoonlijk verhaal over doorzettingsvermogen en balans vinden tussen training, voeding, werk, gezin, vrienden, .... Een boek vol met nuttige informatie en tips over mindset, voeding, training, rust en (ont)stressen.

From the book

De afgelopen jaren waren een mix van weinig slapen, nagenoeg geen sport, fastfood, festivals en alcohol. Heel scherp kan je mij op dit moment dus niet noemen. En dat wordt alleen maar bevestigd als ik in de spiegel kijk.
Mijn doel is om binnen 200 dagen, op 18 juni, mijn birthday party op Ibiza te vieren met een (bescheiden) sixpack, m.a.w. mijn vetpercentage moet stevig naar beneden. De daarbij behorende andere gezondheidsvoordelen (meer mobiliteit, flexibiliteit en een sterke rug) neem ik er graag bij. Dat betekent de komende maanden in zeer beperkte mate alcohol, enkel fastfood als ‘cheatmeal’ en wekelijks aan gewichten sleuren en vloeken tijdens HIIT-trainingen. Ik weet uit het verleden dat dit niet eenvoudig wordt. It ain’t all sunshine and rainbows. Er zullen gegarandeerd momenten zijn dat ik compleet uit de bocht ga. Het wordt zweten en afzien! No pain, no gain.

About the author

Wouter Vanspauwen is 40 jaar en papa van twee dochters. Hij heeft een diploma master in de rechten op zak. Naast een drukke fulltime job als consultant vindt hij ook nog voldoende tijd om, in zijn bescheiden homegym, als personal coach mannen en vrouwen te begeleiden. Zijn grote fascinatie voor sport, voeding en gezondheid heeft hem dit boek doen schrijven. In zijn geheel eigen en eerlijke stijl vertelt hij de lezer een zeer herkenbaar verhaal over keuzes maken, prioriteiten stellen en geloven in jezelf.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

FIT is the SHIT - zwembroek- & bikiniproof in 200 dagen

Author:

Wouter Vanspauwen

Category:

Health

Number of pages:

172

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

20-11-2020

ISBN:

978-94-640-3768-5 / 9789464037685

Price:

€ 19,99

Language

Dutch